Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

VOL 5 : ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ - TEΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ;;;


Η ιστορία γνωστή. Μην μας πέιτε ότι δεν την ξέρετε. ( πάρτε τα με τη σειρά VOL 1 VOL 2 VOL 3 VOL 4 ). Φυσικά αναφερόμαστε στο άκρως απόρρητο test της Skoda Motorsport ΄στην Ελλάδα, στις αρχές Αυγούστου, με όλα τα παρατράγουδα, πως ένα άκρως απόρρητο test έγινε βουρδούγιο !!! Στο VOL 4 θέσαμε τρία ερωτήματα. Άλλοι κρύφτηκαν, άλλοι έκαναν το
παγώνι, άλλοι είπαν πως γράφουμε γελοιότητες ! Μα καλά οι επίσημες απαντήσεις της Skoda Motorsport / Skoda - Auto A.S γελοιότητες ;;;
Όσον αφορά το test από πλευράς της η Skoda - Auto A.S / Skoda Motorsport διαβεβαιώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι το test ήταν άκρως απόρρητο, δεν είχε κανείς άδεια για πρόσβαση, εξουσιοδότητηση για φωτογραφίες, βίντεο κτλ κτλ. Μάλιστα δεν ήθελαν ούτε μισή φωτογραφία ή βίντεο στο internet. Περιττό να πούμε πως οι λεπτομέρειες και διάφορα άλλα στοιχεία που μας έδωσαν, δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Επίσης  η Skoda-Αuto A.S/ Skoda Motorsport δεν μας έχει επιβεβαιώσει το όνομα του διοργανωτή. Κι εμείς δεν μπορούμε να αναπαράγουμε όρο χωρίς την επίσημη επιβεβαίωση. Ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει, αλλά εμείς χωρίς επιβεβαίωση δεν αναπαράγουμε ιδιότητες (ούτε το πόστο του κάθε εργαζόμενου ! ). Ξεκάθαρα πράγματα. (τα στοιχεία τα έχουμε παραθέσει στα προηγούμενα VOL, μπορείτε να τα δείτε)

Θέσαμε και ξαναθέτουμε τρία ερωτήματα, αντεχετε ;

1- Είναι αλήθεια ότι  φωτογράφος, που δεν ήταν της Skoda Motorsport προσπάθησε να πουλήσει φωτογραφίες στη Skoda Motorsport και τον έδιωξαν κλωτσιδών ;;; (η δεν ξέρετε τι έγινε με το tweet ;)
2- Πείτε μας επίσημα ποιος δημοσιογράφος και φωτογράφος είχε επίσημη άδεια, και εξουσιοδότηση από τη Skoda A.S/Skoda Motorsport να είναι εκεί ; (αυτό θα είναι το best of) Με στοιχεία.

3- Απλές απορίες : ««««ο διοργανωτής»»»»» δεν ήξερε ότι ειδικά το συγκεκριμένο test ήταν άκρως απόρρητο ; Πως επέτρεψε πρόσβαση, πληροφορίες, οδηγίες σε όλους όσους έκαναν ένα τηλεφώνημα ; (συ ειπάς, δείτε στο VOL 4 δια του λόγου το αληθές).

Αποδείξτε μας ότι αυτά που μας είπαν είναι αναληθή και γελοιότητες. Δείξτε μας τις "άδειες" που πήραν ορισμένοι δημοσιογράφοι & φωτογράφοι να είναι εκεί από την Skoda Motorsport. Άλλωστε δικό της ήταν το test, αυτοί έχουν και τα πνευματικά δικαιώματα έτσι δεν είναι ;
Εξηγήστε μας με στοιχεία πως επιτράπηκε η πρόσβαση στο test όσων είχαν την "πληροφορία", με πια ιδιότητα ήταν εκεί, και ποιος τους επέτρεψε να είναι εκεί.

Θα είναι χαρά μας, να μας τα αποδείξετε όλα αυτά, και εμείς ως official fan club, θα πούμε (και δημόσια) στην Skoda-Auto A.S ότι μας είπε ψέματα, κορόιδεψε ένα ολόκληρο Fan Club της Skoda.
Ιδού η Ρόδος. 

TEΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ; ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ; ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ;

Αλλιώς η γνωστή τακτική...καλοθελητές που δεν ξέρουν, δηθενιές, θόλωμα νερών, ανούσια κείμενα, άρθρα και νέφος στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα μπας και ξεχαστεί η γκάφα ολκής, έργο ξαναπαιγμένο...γενικώς και ειδικώς.

Ιστορικά να αναφέρουμε στους αναγνώστες (για να μην το παίζουν κάποιοι ήρωες ) ότι το test της Skoda Motorsport το 2017 στην Ιτέα, δεν ήταν άκρως απόρρητο, όπως το φετινό. Ούτε το φετινό της M-Sport με το Fiesta WRC, το οποίο μάλιστα, κι εμείς (σε επίπεδα Club) αλλά και άλλα media είχαν δημοσιεύσει από καιρό.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate