Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

VOL 4 : ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ - ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ SKODA MOTOSRPORT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό...κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να υποτιμήσουν την νοημοσύνη των μελών μας, να μας θίγουν και να είναι και ειρωνικοί κιόλας. Παρόλο την μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα, εμείς δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια. Θέλατε και VOL 4... για να έχετε πλήρη εικόνα και να γελάσετε ελεύθερα, ας τα πάρουμε εν συντομία από την αρχή. ( διαβάστε το VOL 1 εδώ ) Λοιπόν...έρχεται φέτος τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου, η Skoda Motorsport για μυστικές δοκιμές στην Ελλάδα. Από τις 29/30 Ιουλίου  διαρρέουν φώτο και υλικό στον τύπο και τα social media. Αμέσως παίρνουμε γραμμή ότι το έχουν κάνει τσίρκο το όλο θέμα. Αφού
τελείωσαν οι δοκιμές σηκώνουμε το πρώτο άρθρο (  VOL 1 ) ζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματα μας από ελληνικής πλευράς.(μήπως κάτι ξέραμε κι εμείς άραγε ;) Τότε λοιπόν βγαίνει  «μια ψυχή» ( δειτε ολα τα σχολια στο προφιλ μας στο facebook ) με ύφος και διάθεση αυτοδιαφήμισης και σχολιάζει το εξής :


Μόλις διαβάσαμε αυτό το σχόλιο η αλήθεια είναι ότι πέσαμε από τα σύννεφα. Από πότε ένα test εργοστασιακής ομάδας δεν είναι κρυφό ; Και πόσο μάλιστα το συγκεκριμένο που έπρεπε να μείνει άκρως απόρρητο ; Εξ αρχής από τα σχόλια καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, και στα επόμενα σχόλια που έχουν γίνει στο προφίλ μας στο facebook επιμένει κιόλας ότι δεν ήταν κρυφό, και όποιος ήθελε άνετα με ένα τηλεφώνημα μπορούσε να μάθει για το test, δείτε τα σχόλια (τα πλήρη σχόλια στο προφίλ, μην λέμε τα ίδια)


Εμείς ως official fan club ζητήσαμε διευκρινίσεις/εξηγήσεις από την Skoda Motorsport, γιατί όπως διαβάσατε και στο ( VOL 3 ) ήδη από το 2017 ήταν να γίνει συνάντηση με την Skoda Motorsport, αλλά το 2017 δεν έγινε από δικό μας λάθος. Φέτος δεν μπορούσε να γίνει η συνάντηση γιατί το test ήταν άκρως απόρρητο και το αμάξι πρωτότυπο, πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε να μείνει άκρως απόρρητο. Ναι αλλά «μια ψυχή» λέει δημόσια ότι δεν ήταν κρυφό,  και όποιος τον έπαιρνε τηλέφωνο έπαιρνε πληροφορίες !!! Στο VOL 3 δημοσιεύσαμε 2 email. Το πρώτο ήταν η εξήγηση στα μέλη μας, (όχι στους διαχειριστές, στα μέλη ) γιατί δεν έγινε φέτος η συνάντηση.


Κι εκεί αγαπητοί αναγνώστες μας, διαπιστώνουμε τα εξής 2 πράγματα. 1ον Κάποιος μάλλον δεν ξέρει αγγλικά ! ( πως μιλάει με τη Skoda Motorsport ; σε πια γλώσσα ;) dear fans = Αγαπητοί φανατικοί, -- «« dear fans,
first of all we are very proud of having such a strong group of ŠKODA and ŠKODA Motorsport fans in Greece. Especially from this reason  we are very sorry to cause disappointment to you and your  ŠKODA club members. But please allow me to explain to you »» ---  «« αγαπητοί Φανατικοί,
Πρώτα απ 'όλα είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε ένα τόσο ισχυρό γρούπ με φανατικούς της ŠKODA και της ŠKODA Motorsport στην Ελλάδα. Ειδικά για αυτόν τον λόγο λυπούμαστε πολύ που προκαλέσαμε απογοήτευση σε εσάς και τα μέλη του ŠKODA club. Αλλά παρακαλώ επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω....»» Το email αυτό απευθυνόταν στα μέλη του Skoda Club Greece όπως όλοι καταλάβατε...Διαπίστωση 2η-- η κωλοτούμπα του αιώνα μήπως και  γυρίσει λίγο το παιχνίδι των εντυπώσεων έστω στο 90'.

Από πότε ένα Fan Club της Skoda, oι φανατικοί της Skoda δηλαδή, κάνουν κακό στη Skoda, τα fan club ίσα ίσα είναι αυτά που στηρίζουν/διαφημίζουν τη Skoda και την κάθε μάρκα. Γελάνε και τα τσιμέντα και όλα τα club με αυτό. Το γιατί ενόχλησε τόσο το email το καταλαβαίνουμε όλοι, αλλά αν θέλετε μπορείτε να κάνετε μια χορηγία στο club, να βάλετε τα έξοδα σε όλα τα μέλη μας από όλη την Ελλάδα, βενζίνες, διόδια, διαμονή και να κάνει το Club μια πανελλαδική συνάντηση και εμείς δεν θα δημοσιεύσουμε άλλο email προς ενημέρωση τους, αλλά θα τους τα πούμε στη συνάντηση. Είναι και πολλά τα μέλη απ'όλη την Ελλάδα, χάρη θα μας κάνετε ! Θα είναι η μεγαλύτερη συνάντηση που έχει γίνει ποτέ ! Για να ξεκαθαρίσουμε, τον όρο «μια ψυχή» τον χρησιμοποιούμε γιατί η Skoda δεν μας έχει επιβεβαιώσει το όνομα του διοργανωτή. Κι εμείς δεν μπορούμε να αναπαράγουμε όρο χωρίς την επίσημη επιβεβαίωση. Ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει, αλλά εμείς χωρίς επιβεβαίωση δεν αναπαράγουμε ιδιότητες (ούτε το πόστο του κάθε εργαζόμενου) Πάμε παρακάτω...Μα καλά πως είναι δυνατόν «μια ψυχή» να λέει δημόσια ότι το test δεν ήταν κρυφό, όποιος ήθελε με ένα τηλέφωνο μάθαινε τα πάντα, αλλά από την άλλη μόλις βγήκε το email, κωλοτούμπα και ξέραμε ότι ήταν πρωτότυπο το αμάξι, αλλά δεν το λέγαμε, και δεν το αναφέραμε και ξέρω γω...Αυτά είναι για τα πανηγύρια, κι εκεί πάνω έγινε πανηγύρι από την χαρά κάποιων. Εμείς από το πρώτο άρθρο λέγαμε για διαρροές υλικού, για πληροφορίες σε δημοσιογράφους και φωτογράφους, πιος τους κάλεσε κτλ... «μια ψυχή» έλεγε με χαρά ότι...


1- Είναι αλήθεια ότι  φωτογράφος, που δεν ήταν της Skoda Motorsport προσπάθησε να πουλήσει φωτογραφίες στη Skoda Motorsport και τον έδιωξαν κλωτσιδών ;;; (η δεν ξέρετε τι έγινε με το tweet ;)  
2- Πείτε μας επίσημα ποιος δημοσιογράφος και φωτογράφος είχε επίσημη άδεια, και εξουσιοδότηση από τη Skoda A.S/Skoda Motorsport να είναι εκεί ; (αυτό θα είναι το best of)
3- Απλές απορίες : Μα καλά «ο διοργανωτής» δεν ήξερε ότι ειδικά το συγκεκριμένο test ήταν άκρως απόρρητο ; Πως επέτρεψε πρόσβαση, πληροφορίες, οδηγίες σε όλους όσους έκαναν ένα τηλεφώνημα ; Ακόμα και χάρη να κάνατε σε κάποιους, το λέτε και δημόσια ; Τραγέλαφος. (οι ενώσεις συντακτών μήπως να πάρουν θέση ;)
Για το όλο θέμα ειδικά με  δημοσιογράφους και  φωτογράφους η Skoda A.S/Skoda Motorsport ας μας επιτραπεί η έκφραση «φωνάζει και χτυπιέται», και όχι μία φορά, ότι ειδικά στο συγκεκριμένο test δεν ήθελαν ούτε μισή φωτογραφία ή βίντεο να διαρρεύσει και να υπάρχει στο internet. Πως έγιναν οι διαρροές στα social media και τα site ;;; Λα Λα Λα Λα Λα....(μεταφράστε μόνοι σας, η μεταφράστρια μας είναι σε διακοπές)

Επαγγελματισμός η ερασιτεχνισμός ; Διαρροές ή υπερβολική χαρά που κάποιοι έκαναν ένα απόρρητο test βουρδούγιο ; Μόνο τα μπουζούκια έλειπαν από την πλατεία, όχι τίποτα άλλο, να στέλναμε και λίγη γουρνοπούλα από Πελοπόννησο για το καλωσόρισμα. Sefies, φωτογράφοι όπως στα πανηγύρια ( έλα έλα πάρε φωτό 5 ευρώ), και διάφορα άλλα...Το είπαμε εξ αρχής ότι κάποιοι κάνατε ζημιά στη Skoda, και επιμένουμε.  Δεν είναι δυνατόν κάποιοι ( δεν τους ξέρετε είναι από άλλο χωριό ) να προσπαθούν να χτίσουν, και κάποιοι να γκρεμίζουν, σαν να μην υπάρχει αύριο και φυσικά αναφερόμαστε στο Acropolis. 

Για το φινάλε σας έχουμε το best of !!! Και ειρωνείες ;;;..(αυτοδιαφήμιση φουλ...θα αρχίσουμε να χρεώνουμε ε, κανονιστείτε !!! είπαμε μη κερδοσκοπικό αλλά όχι κι έτσι)


Ίσως θα έπρεπε και θα οφείλατε κάποιοι να έχετε λάβει υπόψιν ότι το Official fan Club Skoda Club Greece / Skodaclub Peloponnhsou, όταν θέλει να μάθει, να κανονίσει ή να διοργανώσει ένα event, δεν τρέχει σε παρατρεχάμενους. Και από την πηγή ζητάει εξηγήσεις, διευκρινίσεις, πληροφορίες. Με την πηγή, το αφεντικό δηλαδή έχει να κάνει. Δεν πάμε ποτέ από πλαϊνές πόρτες, ή στα κρυφά, πάμε πάντα επίσημα. Η ιστορία και η πορεία μας είναι γνωστή ! Μα δεν έχετε «δικτύωση» της προκοπής ; Ας το κοιτάξετε λίγο αυτό με την «δικτύωση» γιατί εκτίθεστε ανεπανόρθωτα, και μάλλον αυτό ενοχλεί πολύ.
  Όσον αφορά τα περί διοργανώσεων και συναφή...το 2015 η Skoda Motorsport κανόνισε την επίσκεψη και φωτογράφιση στο Service Park στο Λουτράκι με το R5. Πέρσι με την Skoda A.S κανονίζαμε την συνάντηση, όπως οι ίδιοι επίσης μας εξήγησαν το γιατί δεν έπρεπε να γίνει φέτος η συνάντηση. (ποιος έχει μαύρα μεσάνυχτα άραγε ; ε; οεο ;)
Αλλά επειδή έχουμε μαύρα μεσάνυχτα και δεν ξέρουμε εμείς από αυτά....ήταν ιδιαίτερη τιμή για το Skoda Club το Fabia R5 EVENT στην Κόρινθο, με την μοναδική ελληνική ιδιόκτητη Fabia R5, στο πρώτο test. Το Club διοργάνωσε event, σε συνεργασία με την ομάδα και με τις οδηγίες τους, πήγαμε σε καθορισμένη ώρα, είδαμε, μάθαμε, μεταφερθήκαμε συνοδεία κριτών & υπευθύνων σε σημείο ασφαλές, για να παρακολουθήσουμε τις δοκιμές, και πολλά άλλα ωραία ! Το βίντεο δώρο, για να δείτε τι σημαίνει οργανωμένο official fan club. Mε αγάπη P.S















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate