Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

VOL 3...ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ SKODA MOTORSPORT


Ζητήσατε και το VOL 3, τι να κάνουμε να σας χαλάσουμε χατήρι ; Δεν γίνεται. Ελπίζουμε να διαβάσετε το VOL 1 και το VOL 2  μην τα γράφαμε τσάμπα. (Στο VOL 3 ενημερωτικά παίζουμε τους μεζέδες για τις μπύρες, το ξεχάσαμε στο VOL 2 ). Πέρα από το εσωτερικό καλαμπούρι, ας σοβαρευτούμε τώρα.  Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο προφίλ του club μας. Μετά το πρώτο άρθρο, σχολίασε ένας κύριος, (δεν τον γνωρίζουμε, ούτε μας γνωρίζει) και θέλησε να δώσει απαντήσεις στο άρθρο που είχαμε θέσει ερωτήματα και απορίες. Εκεί όμως που χάσαμε την μπάλα ήταν όταν ειπώθηκε κάτι για «δικτύωση» και μεταξύ άλλων ότι το test δεν ήταν κρυφό !!! Δεν νομίζουμε να υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει ότι τα test είναι κρυφά. Ώπ λέμε, εμείς άλλα ξέρουμε, άλλα
ήταν να γίνουν, να μη γίνουν, άλλαξαν τα πράγματα και δεν το μάθαμε ; Τι είπε τώρα ;;; Όσοι μας ξέρετε, ξέρετε ότι δεν αφήνουμε τίποτα στη τύχη του. Η Skoda Motorsport/Skoda-auto A.S όφειλε μία εξήγηση στα μέλη μας και μόνο. Το γιατί όμως θα το δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.
Επιλέξαμε μόνο ένα + ένα bonus email να δώσουμε στη δημοσιότητα, κάτι που κάνουμε σπάνια, μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και αυτό πρωτίστως για την ενημέρωση των μελών μας, αλλά και για κάτι που θα πρέπει να δουν όλοι οι φίλοι του motorsport. (την πλήρη αλληλογραφία πριν/μετά, μπορούν να την δουν αυστηρά και μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη στο επόμενο event του club)
Πάμε να δούμε λοιπόν τι είπε η Skoda Motorsport/Skoda-auto A.S

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : «Αγαπητέ κ...............
αγαπητοί Φαν,
Πρώτα απ 'όλα είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε ένα τόσο ισχυρό γρούπ με φανατικούς της ŠKODA και της ŠKODA Motorsport στην Ελλάδα. Ειδικά για αυτόν τον λόγο λυπούμαστε πολύ που προκαλέσαμε απογοήτευση σε εσάς και τα μέλη του ŠKODA club. Αλλά παρακαλώ επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω γιατί διατηρήσαμε αυτό το τεστ εμπιστευτικό και δεν ενημερώσαμε επίσημα το κοινό. Η τρέχουσα δοκιμή διεξήχθη με το πρωτότυπο μοντέλο ράλι  ŠKODA FABIA R5 Modellyear 2019. Αυτό το είδος δοκιμών - οπουδήποτε κι αν έγιναν, είτε στην Ελλάδα είτε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, ποτέ δεν μπορούμε να προσκαλέσουμε οπαδούς ή κοινό και πρέπει να το διατηρήσουμε όσο το δυνατόν πιο εμπιστευτικό. Αυτή είναι η επίσημη πολιτική της εταιρείας μας.Όλες οι Εθνικές Εταιρείες Πωλήσεων και οι Εισαγωγείς μας το γνωρίζουν αυτό. Παρ 'όλα αυτά, μερικές φορές οι πληροφορίες διαρρέουν στα social media και από εκεί βρίσκουν δρόμο για τα μέσα ενημέρωσης.

Επειδή μας αρέσει το πνεύμα που έχουν οι Έλληνες λάτρεις του Motorsport, εμείς σας στείλαμε φέτος τον οδηγό της εργοστασιακής μας μονάδας ŠKODA Junior Juuso Nordgren να συμμετάσχει στο ERC RALLY ACROPOLIS. Όλοι ελπίζουμε ότι αυτός ο διάσημος αγώνας θα είναι και πάλι μέρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ στο μέλλον.

Και πάλι, καταλαβαίνω την απογοήτευσή σας, αλλά σας ζητώ για την κατανόησή σας.

Θερμούς χαιρετισμούς »

Το πρώτο σχόλιο του έγινε στο FB στο προφίλ, μπείτε να τα δείτε, μην λέμε τα ίδια...

Ο καθένας λοιπόν ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Να θυμίσουμε  ότι αυτό το «εμπιστευτικό» test κάποιοι ήδη από τις 29/30 Ιουλίου το κάνανε βουρδούγιο. Όταν λέγαμε ότι κάποιοι κάνετε ζημιά στη Skoda τι εννοούσαμε οεο ;.

Όσον αφορά τις διαρροές λοιπόν,τα πνευματικά δικαιώματα των δοκιμών, τις ειδικές εγκρίσεις, την ειδική πρόσβαση κτλ κτλ...τελοσπάντων... ας μην το πάμε παρακάτω....άστο να πάει.  Αλωστε τo Skoda ανέκαθεν ήταν το αυτοκίνητο του λαού, να το θυμούνται κάποιοι.

Oι σώφρονες θα καταλάβατε κάτι που λέμε εδώ και καιρό...οι εργοστασιακές εταιρίες θέλουν το Ακρόπολις στο WRC. Το λέμε και το ξαναλέμε. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Και όσοι ήταν το 2013...σπίτι τους χθες. Όχι να το παίζουν «ΕΓΩ». Το «ΕΓΩ» τους και σ' άλλη παραλία τρέχοντας.

Για τυπικούς λόγους, ενημερώσαμε και τον δικό μας εισαγωγέα, (τη δικιά μας αντιπροσωπεία την Ελληνική) παρόλο οι εισαγωγείς της Skoda δεν έχουν καμία εμπλοκή με τη Skoda motorsport.

Πέρσι η ομάδα της Skoda Motorsport ήταν στην περιοχή Ιτέας για 4ήμερες δοκιμές. Εμπιστευτικές μεν, αλλά όχι με πρωτότυπο αγωνιστικό. Λόγο δική μας καθυστέρησης (μη βαράτε, καλοκαίρι ήταν είχαμε πάει παραλία), μιλήσαμε στις 3 Αυγούστου, Πέμπτη μεσημέρι. Δυστυχώς ήταν η τελευταία ώρα των δοκιμών κι έτσι από δικό μας λάθος, δεν έγινε η συνάντηση του Club με την ομάδα. Έτσι δώσαμε ραντεβού για την επόμενη φορά, αλλά εξήγησαν παραπάνω τους λόγους.

                                Μην ζητήσετε μετάφραση...ξέρετε αγγλικά. (ζουμ)
Θα παρακαλούσαμε άλλη φορά, αν δεν ξέρετε κάτι για εμάς, ρωτήστε κατ ευθείαν εμάς. Οι πηγές καμιά φορά στερεύουν, δεν λένε την αλήθεια για δικούς τους λόγους κτλ...και εκτίθεστε !!!
                                          Bonus: η φωτό του καλοκαιριού 2018

VOL 1 ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ SKODA MOTORSPORT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

VOL 2...ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ SKODA MOTORSPORT

VOL 4 : ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ - ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ SKODA MOTOSRPORT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

VOL 5 : ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ - TEΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ;;;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate