Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ & ANABΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΡΑΛΛΥ ΧΩΜΑΤΟΣ START LINE


Ο Covid 19 μας πήγε πίσω σε πολλά θέματα. Ωστόσο η επανέναρξη στην μετά Covid 19 εποχή, έγινε στο Λουτράκι από την Start Line, στις εδικές αγωνιστικές του Acropolis. Θέαμα, συναγωνισμός, σύγχρονα αυτοκίνητα, και νυχτερινή ειδική διαδρομή ήταν η πιο ωραία επανεκκίνηση που μπορούσε να γίνει, σε μία άριστη διοργάνωση. Αρκετά αγωνιστικά της κατηγορίας R5 πλέον έρχονται και στην Ελλάδα, αλλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες τα
αγωνιστικά, κάθε άλλο παρά φοβερά είναι, δίνωντας θέαμα. Από συναγωνισμό θα λέγαμε ότι έπεσαν κορμιά, και το γκάζι στο πάτωμα. Αρκεί να φαναστείτε ότι εκκίνηση πήραν 30 πληρώματα και κατάφεραν να τερματίσουν τα 19. Ναι είναι οι πάλε ποτέ ειδικές του ράλλυ Ακρόπολις, του ράλλυ των θεών, που μόνο ένας θεός ξέρει αν θα τερματίσεις.
Είδαμε να ξαναέρχονται στην Ελλάδα φίλοι καλοί, αγαπημένοι μας, όπως ο Ιορδάνης Σερδερίδης με τον Φεντερικ Μικλοτ με Fabia R5 evo, τον αγαπημένο φίλο μας Θέμη Χαλκιά με τον Λεωνίδα Μαχαίρα με Fiesta R5, τον Παπαδημητρίου, τον Ζυμαρίδη και πολλούς πολλούς άλλους με Fabia R5 σε ένα σαφώς αναβαθμισμένο χωμάτινο πρωτάθλημα που έκανε την φετινή έναρξη του, με τον καλύτερο τρόπο, και είναι ο καλύτερος οιωνός για το τι θα επακολουθήσει.
Απευθυνόμαστε σε όλους...διοργανωτές και αγωνιζόμενους φιλικά πάντα : Συνεχίστε έτσι όμορφα για να ξαναγεμίσουν τα βουνά θεατές.
Δεν θα αναφερθούμε στα αποτελέσματα του αγώνα, τα οποία είναι σε όλους γνωστά, απλά θέλαμε να εστιάσουμε στον πολύ ωραίο αγώνα και την δυνατή - αναβαθμισμένη επανεκκίνηση των χωμάτινων ράλλυ από την πλευρά μας ως θεατές !






































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate