Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ-ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ


Την Κυριακή 3 Ιουνίου έπεσε η αυλαία του φετινού Ακρόπολις. Η τελετή τερματισμού...χάλια μαύρα. Ζήτημα να ήταν 150 άτομα. Για να μην είμαστε άδικοι, δεν φταίνε οι διοργανωτές γι αυτό, αλλά ο κόσμος της Λαμίας. Μα καλά εσείς δεν φαγωθήκατε να γυρίσει το Ακρόπολις στην Λαμία ? Που ήσασταν ;;; Ευτυχώς ο σκηνοθέτης που μεταδιδόταν Live και οι φωτογράφοι επικέντρωσαν μόνο στη ράμπα για να μην γίνουμε διεθνώς ρεζίλι, και καλά
έκαναν. Για την δε ράμπα τερματισμού άστο καλύτερα...αφού δεν έφυγε καμιά τάβλα πάλι καλά να λέμε. Κατά τ΄άλλα θέλουμε και WRC γιατί το ERC είναι παρακατιανό και δεν του αρέσει του Έλληνα που έχει μείνει ακόμα στο 106 rallye...Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως το χειροκρότημα στο τέλος είναι αυτό που μένει, και οι περισσότεροι γι αυτό αγωνίζονται. Όχι εντάξει ήρθατε, παρτε ενα κύπελο ή αναμνηστικό και γεια σας, κάντε την τώρα γιατί έχουμε και δουλειές.
Πολύ κακώς και η τελετή τερματισμού δεν γίνεται κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, να γίνει κοσμοσυρροή. Οκ, εντάξει η έναρξη έγινε Παρασκευή πρωί, εργάσιμη μέρα, αλλά και πάλι είχε κόσμο. Και στην τελική Ράλι Ακρόπολις είναι όχι Φθιώτιδος. Αφού γυρίσουν όλα τα πληρώματα, ξαναφορτώστε τα σε αυτοκινητάμαξες και φέρτε τα στην Αθήνα, όπως στην έναρξη. Και τα φορτηγά των Service, μαζεύουν και φορτώνουν τα αγωνιστικά από Αθήνα και φεύγουν για τις χώρες τους μετά. Πως θα δείξουμε ότι έχουμε κόσμο ; Νομίζετε ότι το WRC θέλει μόνο χρήματα και τίποτα άλλο; Θέλει και κόσμο, προβολή. Δείτε το βίντεο που βρήκαμε στο youtube και θα καταλάβετε... (από το 10΄ λεπτό και μετά)





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate