Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ACROPOLIS 2018 : Ι.ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο Ιορδάνης Σερδερίδης, με καταγωγή από την Καβάλα (Παγκόσμιος Πρωταθλητής WRC Trophy 2017) τερμάτισε 7ος στην γενική κατάταξη του φετινού  EKO Rally Acropolis 2018, έχωντας πάντα συνοδηγό τον Φρεντερικ Μικλο. Η αγάπη του για την Ελλάδα και το Acropolis μεγάλη, η fabia R5 ήταν ντυμένη στα γαλανόλευκα. Η χαρά του απερίγραπτη, και η δική μας επίσης. Χαρακτηριστικά να σας πούμε ότι έβγαλε μέχρι και μπλούζες για να δώσει
στους Έλληνες θεατές που μπόρεσαν να τις παραλάβουν από το Service park. Φιλικός με όλο το κόσμο, χαρούμενος που ήταν στα πάτρια εδάφη, και συγκίνηση για τον κόσμο που τον χειροκροτούσε στις ειδικές. Ωραίες στιγμές.
Αγωνιστικά κινήθηκε έξυπνα και με στόχο να τερματίσει. Ήταν από τους τυχερούς μιας και δεν του έτυχε καμία κακοτοπιά. Έλληνας βλέπετε, ξέρει τα ελληνικά χώματα και πόσο απρόβλεπτο μπορεί να είναι ένα Rally Acropolis. Με στρατηγική, προσεκτική οδήγηση, έξυπνες κινήσεις κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση, σε ένα Acropolis που αποδείχθηκε απρόβλεπτο. Καλή αντάμωση Ιορδάνη !!!



























2η μέρα - ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ

Τέλος 2ης μέρας..και της πιο δύσκολης























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate