Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ACROPOLIS 2018: ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ


Το ΕΚΟ RALLY ACROPOLIS 2018 έφτασε στο τέλος του, μόνο που το φετινό Ακρόπολις ήταν ακριβώς όπως τα Ακρόπολις της παλιάς εποχής. Το Ράλλυ των Θεών...
Κρατάμε μια δήλωση του πρόεδρου της ΟΜΑΕ στο τέλος του αγώνα : Δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό ή άσχημο συμβάν γύρισαν όλοι πίσω σώοι και ασφαλής. Και πράγματι η δεύτερη μέρα ήταν η πιο σκληρή του αγώνα. Πολλές εγκαταλείψεις, ελαστικά που έσκαγαν το ένα πίσω το άλλο, γλιστερά σημεία, πέτρες, ηχηρές εγκαταλείψεις, αγωνιστικά αυτοκίνητα
τελευταίας τεχνολογίας με πολλές βλάβες αλλά το κύριο πρόβλημα ήταν τα λάστιχα. Αρκεί να φανταστείτε ότι οι τεχνικοί της Pirelli και της Michelin περιμεναν να δουν την κατάσταση των ελαστικών στα αγωνιστικά στο media zone, ήταν εμφανής ο προβληματισμός τους. Αγωνιστικά κερδισμένοι βγήκαν όσοι πήγαν «φυλαγμένοι» και προσεκτικά με στρατηγική και έφτασαν στον τερματισμό. Οργανωτικά το Φετινό Ράλλυ Ακρόπολις πήγε πολύ καλα, χωρίς παρατράγουδα, κι αν υπήρξε πουθενά κάποια ατέλεια, οι υπεύθυνοι το είδαν και του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα. Η μόνη παραφωνία που ακούστηκε ήταν για τους εκφωνητές της υπερειδικής και το φτωχό τηλεοπτικό θέαμα. Δεν φταίει η οργάνωση γι αυτό, το κανάλι φταίει. Κρίμα που και ιδιωτικά κανάλια δεν το πρόβαλαν, παρά μόνο κάποιες δηλώσεις πολιτικών στην έναρξη του αγώνα στην Ακρόπολη.
Κόσμος πολύς, στις διάσημες ειδικές έγινε το αδιαχώρητο, κόσμος, φωτογραφίες, κι αυτό έδωσε τεράστια χαρά στα πληρώματα. Είναι πολύ συγκινητικό να χειροκροτούν την προσπάθεια σου είτε έρχεσαι από το εξωτερικό πίσω στην Πατρίδα έιτε αν είσαι ξένος είτε είσαι Έλληνας που συμμετέχεις στο Ακρόπολις για να τιμήσεις τον εθνικό μας αγώνα.
Αυτό που οφείλουμε να πούμε είναι ότι φέτος τα πληρώματα ήταν φιλικά, χαρούμενα, (πέρσι κάποιοι είχαν τουπέ), και ήταν εμφανώς χαρούμενοι με την προσέλευση του κόσμου στις ειδικές, αυτό σχολιάστηκε πολύ θετικά, κι αυτοί από πλευράς τους μας χόρτασαν θέαμα. Όπως είπε και ο Θέμης Χαλκιας ΅«το Ακρόπολις είναι χαρά, είναι κέφι».
Σίγουρα όλοι θέλουμε να γυρίσει το WRC αλλά μην έχουμε αυταπάτες. Πρέπει να βρεθεί ένας πολύ μεγάλος, δυνατός χορηγός.
Ραντεβού του χρόνου λοιπόν...









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate