Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ  ΣΟΑΑ ΓΙΑ ΤΟ FABIA TOY κ.ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ


Απάντηση στο σχετικό ερώτημα μας, έδωσε ο ΣΟΑΑ σχετικά με το fabia του κ.Κουτσίκου. Όπως αναφέραμε είναι σωστό και πρέπον να γίνει επίσημη ενημέρωση για να μην βγαίνουν λάθος συμπεράσματα για ένα γεγονός το οποίο το πληροφορηθήκαμε όλοι από την αρθρογραφία, και κυρίως στo motori.gr στα σχετικά άρθρα του έγκριτου δημοσιογράφου Γιάννη Σταυρόπουλου.  Έτσι λοιπόν όπως οφείλαμε ρωτήσαμε τον ΣΟΑΑ για το θέμα. 


Ερώτηση: «.......Υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την ακύρωση του αυτοκίνητου του κυρίου Κουτσικου στην Δημητσάνα ; »

Απάντηση: «....Ο κ. Κουτσικος τέθηκε εκτός των αποτελεσμάτων στη Δημητσάνα λόγω μιας ασάφειας των κανονισμών και την απόφαση την πήραν οι αγωνοδίκες. Με βάση απόφαση του ΣΟΑΑ και σχετική συνεννόηση με την ΕΠΑ ο κ. Κουτσικος καταλογίζεται ως τερματίσας συμμετοχή αγώνα της Δημητσάνας και έχει μετρήσει κανονικά και στην βαθμολογία που διατηρεί ο ΣΟΑΑ.»

Η απάντηση του ΣΟΑΑ μας καλύπτει απόλυτα, και μας διαφωτίζει ένα σημείο το οποίο δεν γνωρίζαμε. Πιστεύουμε ήταν ορθή η απόφαση που πήρε. (γνώμη μας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate