Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ


Ξεκινάει το ενιαίο. Καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζόμενους, και καλή διασκέδαση.
Το Skoda Club Πελοποννήσου (Skoda club Greece Official Fan Club) κατόπιν ομόφωνης απόφασης δεν θα το στηρίξει. - δεν θα αναμεταδώσει υλικό στο παρόν, αλλά και στο κεντρικό site και στο facebook, twitter, instagram.


Για λόγους αξιοπρέπειας και της αγάπης μας στα οχήματα Skoda, δεν θα αναφερθούμε στους λόγους που δεν θα το στηρίξουμε. Αυτό είναι υποχρέωση, και το αφήνουμε στη διακριτική ευχέρεια αυτών που δημιούργησαν το πρόβλημα, που στόχο είχε την δυσφήμιση του Club και των μελών του, να το πράξουν.
--Χαιρόμαστε που υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι που δεν μασάνε τα λόγια τους--

Ιστορικά να αναφέρουμε τι έχει κάνει το club μας για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό τα πέντε συναπτά έτη λειτουργίας του εκτός των event (παρουσιάσεις-test drive-δοκιμές σε νέα μοντέλα skoda) γιατί μάλλον δεν έχετε ιδέα και εικόνα του club μας:

Ιανουάριος 2015 - Athens official event Octavia 4x4 KIT CAR

Aπρίλιος 2015 - Οctavia 4x4 Racing event - Consept - Τα μέλη μας συνοδηγοί σε αγωνιστικό να ζήσουν την εμπειρία της συνοδήγησης σε αγωνιστικό όχημα, με συμμετοχή πάνω από 10 αγωνιστικά χωμάτινα στο Διαδρόμιο. Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, θεοδωρακάκης, Ρουστέμης, Βούλγαρης, Πολυχρονόπουλος-Κατσίγιαννη, Papa Jim, Παναγιωτόπουλος, Φαρμάκης και άλλοι.

Οκτώβρης 2015- Ακρόπολις φωτογράφιση με Λάμπρο Αθανασούλα-Νίκο Ζακχαίο. Το ραντεβού κλείστηκε από την Skoda Motorsport σε συνεννόηση με την Motorsport Italia.

Οκτώβρης 2015 - Athens Skoda Festival 1936-2015 Το παρών έδωσαν και εντός πίστας Σαρλάνης Felicia KIT CAR - Kωσταντινίδης Fabia KIT CAR, Βούλγαρης Starlet, Λεωντής Nissan

Φεβρουάριος 2016 - Συμμετοχή στην 1η δεξιοτεχνία στο Λουτράκι

Μάιος 2016 - Ακρόπολις Δώσαμε το παρών - φωτογράφιση με το ελληνικό fabia R5 και Fabia R5 της SRT (Skoda Baltic Motorsport) έτρεξαν με τα αυτοκόλλητά μας.

Μάιος 2016 - Πρώτη παρουσίαση και event με την ελληνική Fabia R5 του Διαμαντή Τζαμπάζη

Ιούνιος 2017 - Ακρόπολις Δώσαμε το παρών - φωτογράφιση Τσολακίδης - Δήμος (έτρεξαν με τα αυτοκόλλητά μας) Fabia R5 Eurosol & Fabia R5 SRT (έτρεξαν με τα αυτοκόλλητά μας)

Εκτός των παραπάνω - δώσαμε το παρών στο Ράλλυ ΔΕΘ με τα 2 Fabia R5, και Δίνουμε το παρών όπου συμμετέχει η fabia S2000 του Ι.Νομικού και η Fabia του Ι.Κωσταντινίδη.

Για όσους δεν ξέρουν την ιστορία μας και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μπορούν να δουν στο κεντρικό site μας όλο το ιστορικό μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate