Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ACROPOLIS 2017 : ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ -ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ 2018


Το φετινό ράλλυ Ακρόπολις τελείωσε με πολύ θέαμα, ωραία πληρώματα και αγωνιστικά αυτοκίνητα και μάχες στο χώμα.

Ξεχωριστή η παρουσία των Σ.Τσολακίδη - Χ. Δήμο οι οποίοι τερμάτισαν 5οι γενικής κατάταξης και 1ο Ελληνικό πλήρωμα. Η χαρά των Ελλήνων φιλάθλων και φανατικών του motorsport μεγάλη μιας και τα ελληνικά πληρώματα δίνουν δυναμικά το παρών στον εθνικό μας αγώνα. Ειδικά για εμάς τους φανατικούς Skodaκηδες η χαρά μας ακόμα μεγαλύτερη μιας και η fabia R5 των
Σ.Τσολακίδη- Χ.Δήμο φιλοξένησε τα αυτοκόλλητα του Club μας, τιμώντας όλους εμάς τους fan της Skoda στην Ελλάδα. Η αγάπη μας για το ελληνικό πλήρωμα, δεδομένη και η περηφάνια μας για την σειρά κατάταξης ακόμα μεγαλύτερη !

Μπορεί ο Gryazin με την ομάδα της SRT (Sports Racing Technolgies) να εγκατέλειψε λόγο της φωτιάς στο fabia R5, όμως μέχρι εκείνη την στιγμή τα πήγαιναν περίφημα και όλα έδειχναν ότι το πόντιουμ τους περίμενε...Δεν πειράζει, συμβαίνουν κι αυτά, σημασία έχει ότι μας χάρισαν θέαμα και μας τίμησαν ιδιαίτερα φορώντας στην Fabia R5 τα logo του Club μας. Oφείλουμε να πούμε πως είναι η δεύτερη χρονιά ου η SRT μας τιμά, και σίγουρα θέλουμε να τους δούμε ξανά στο Ακρόπολις και του χρόνου.    

Την Τρίτη θέση γενικής κατάταξης κέρδισε ο Πολωνός Grzegorz Grzyb με Skoda fabia R5 (Eurosol Racing Team) δίνοντας πραγματική πάχη για την 3η θέση. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε και έδειξε σε όλους πως ο αγώνα, τελειώνει στο βάθρο. Ιδιαίτερη η χαρά μας γιατί είδαμε να ανεβαίνει στο πόντιουμ ένα αυτοκίνητο που και αυτό τίμησε το ελληνικό Fan Club φορώντας τα logo μας !











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate