Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΟ SKODA FABIA CUP TO 2017 ?


Σύμφωνα με άρθρο του Γιάννη Σταυρόπουλου (Motori.gr) ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στην Μαγιόρκα μαζί με τους επιτελείς της Skoda στην Ελλάδα, το ενιαίο πρωτάθλημα ίσως
επιστρέψει στους ελληνικού αγώνες...πρωτάθλημα ενιαίου και μάλιστα με Skoda Fabia. H ιδέα του ενιαίου με Fabia αρέσει στα στελέχη της Kosmocar
που από το 2016 έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση των οχημάτων Skoda στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι έχουν γίνει τα «πρώτα» βήματα και υπάρχει μια θετική αύρα, ενώ τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, απλά πρόταση υπάρχει.
Aυτοκίνητο θα είναι το Skoda Fabia με το βενζινοκίνητο μοτέρ των 1.200 κ.εκ. turbo απόδοσης 110 hp με 6άρι μηχανικό κιβώτιο. Η έκδοση αυτή έχει τελική 196 χλ./ώρα, επιτάχυνση 0-100 σε 9,4 δευτ. με τις εκπομπές να βρίσκονται στα 110 γρμ./χλμ.
Η τιμή του αυτοκινήτου κυμαίνεται γύρω στις 13.500 ευρώ.

Η kosmocar θα διαθέσει το αυτοκίνητο με μια πολύ καλή έκπτωση, ενώ στο πλάνο είναι η εύρεση χορηγών που θα τοποθετηθούν σε όλα τα Fabia TSI του ενιαίου, ώστε να μειωθεί ακόμα περισσότερο η τιμή απόκτησης. Η πρόταση αναφέρει για ένα κύκλο 15 αγώνων σε ασφάλτινη επιφάνεια (αναβάσεις, ράλι, σιρκουί)  Μετά την αγορά του αυτοκινήτου η Kosmocar δεν θα έχει καμία ανάμιξη πέραν των αρχικών συμφωνιών (αγορά, έκπτωση στα ανταλλακτικά)  ενώ πίσω από όλο αυτό το εγχείρημα είναι ο Νικόλας Περατινός, όπως είδαμε πρόσφατα και στο facebook.

Σίγουρα κάτι τέτοιο θα είναι πολύ ωραίο και πρωτότυπο για τους φανατικούς της Skoda μιας και ενιαίο πρωτάθλημα με Skoda στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν και ένα τέτοιο πρωτάθλημα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον φιλάθλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και φανατικών οπαδών της μάρκας. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και σύντομα το πρώτο Skoda fabia Cup στην Ελλάδα να είναι γεγονός !

(πηγή:motori.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate