Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

FABIA S2000 vs FABIA R5 ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΛΑΜΙΑΣ


Ο Τελικός του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου είναι διήμερος και θα ξεκινήσει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, με την Ειδική Διαδρομή Μπράλος-Σκαμνός, που θα διεξαχθεί δύο φορές έχοντας για πρώτη φορά μήκος 15,6 χιλιομέτρων, με το δεύτερο μάλιστα πέρασμα να είναι νυχτερινό. Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου με 3 Ειδικές Διαδρομές, τις γνωστές Καλοσκοπή και Παύλιανη μήκους
13,17 και 15,2 χιλιομέτρων αντίστοιχα, καθώς επίσης και την Υπερειδική Yacco Άγιος Λουκάς, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, με επιτυχία, το 2015 μέσα στην πόλη της Λαμίας. Μετά από 5 Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 63,35 αγωνιστικών χιλιομέτρων, ο Τερματισμός θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο πιο κεντρικό σημείο της Λαμίας, την Πλατεία Ελευθερίας.

Το σημαντικό για όλους εμάς του φίλους του motorsport και φανατικούς Skodaκηδες είναι ότι θα δούμε την Fabia S2000 και το Fabia R5 σε ελληνικό αγώνα, κάτι το οποίο αποδεικνύει ότι ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε το ελληνικό motorsport αναβαθμίζεται.

Η fabia S2000 είναι του Τάκη Καμπύλη με συνοδηγό τον Μάριο Τσαούσογλου, οι οποίοι φέτος κάνουν δυναμικές εμφανίσεις και φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις στους αγώνες που συμμετέχουν, αλλά και η εξαιρετική κατάσταση του Fabia S2000  τους κάνουν ένα team πολύ δυνατό.

Η Fabia R5 είναι του Διαμαντή Τζαμπάζη με συνοδηγό τον Γιώργο Πολυζώη, οι οποίοι έκαναν την πρώτη εμφάνιση τους με την fabia R5 σε ελληνικό αγώνα στο ράλλυ ΔΕΘ το οποίο αναβλήθκε λόγο του τραγικού ατυχήματος που είχε συμβεί. Ωστόσο το ράλλυ Λαμίας είναι ο δεύτερος ελληνικός αγώνας που συμμετέχει η Fabia R5...ετοιμάζει δυναμικό come back στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Διαμαντής με τον Γιώγργο ; Θα δείξει...

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε θέαμα και ωραία αγωνιστικά αυτοκίνητα, και πόσο μάλιστα όταν αυτά είναι Skoda !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate