Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

FABIA S2000 NOMIKOΣ 4ο Athens Rally Sprint Άγιος Μερκούριος


To Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής διοργανώνει το 4ο Athens Rally Sprint. Συνολικά 60 πληρώματα θα δώσουν το παρών, σε έναν αγώνα που αναμένεται συναρπαστικός. Ο αγώνας θα γίνει στη φημισμένη Ειδική Διαδρομή “Άγιος Μερκούριος”, η οποία έχει μήκος 15 χιλιόμετρα, με κατεύθυνση από τα
Βασιλικά Κτήματα προς τη Μαλακάσα.
Η Πλατεία Θρακομακεδόνων είναι το επίκεντρο του αγώνα, αφού εκεί θα γίνει η εκκίνηση, ο τερματισμός και η απονομή των επάθλων. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, με το ενδιαφέρον του κόσμου να είναι έντονο, αφού αναμένεται να δώσει δυναμικά το παρών.
Το παρών θα δώσει και η πολυαγαπημένη μας Fabia S2000 του Ι.Νομικού με συνοδηγό τον Μ. Πατρικούση. Μην ξεχνάμε πως η συγκεκριμένη Fabia S2000 είναι από τα τελευταία κομμάτια παραγωγής S2000 με χαρακτηριστικό της γνώρισμα τα φανάρια Led και τα original εργοστασιακά χρώματα της Skoda Motorsport. Την βλέπουμε σε επιλεγμένους αγώνες, και σίγουρα ένα τέτοιο αγωνιστικό κοσμεί τους ελληνικούς αγώνες, και τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Την τεχνική υποστήριξη και προετοιμασία της Fabia S2000 έχει αναλάβει η GRECOTECHNICA PREPARATION με επικεφαλή τον Χρήστο Χρηστακίδη. Το Σαββάτο 10 Σεπτεμβρίου λοιπόν θα την ξαναθαυμάσουμε !










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate