Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

49ο ΡΑΛΥ ΔΕΘ- FABIA R5 ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ


Το Ράλυ ΔΕΘ, διοργανώνεται από τον ΑΟΘ για 49η φορά. Ο αγώνας φέτος θα διεξαχθεί με έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό και αποτελείται από 6 ειδικές που θα  πραγματοποιηθούν σε δύο ημέρες το Σαββάτο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016. Στις εξής ειδικές 1η Λιβάδι Πετροκέρασα 19,70 χλμ στις 16.43, το Σάββατο και 2η τον Άγιο Πρόδρομο – Παλαιόκαστρο
13,22 χλμ. Με ώρα διεξαγωγής 17.36, τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στον Πολύγυρο και το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσουν στις 9.30 με την 3η ειδική του Παλαιοκάστρου, με 8,00 χλμ και μετά την 4η & 5η Τσουκαλά συνδεδεμένο με κομμάτι του πασίγνωστου Χολωμόντα, με ενδιάμεσο service και 16,53 χλμ και τελειώνει με την 6η ειδική η οποία είναι και η super stage του αγώνα πολύ κοντά στην Θεσσαλονίκη το Λιβάδι με 7,31χλμ.

Το απόλυτο όπλο στην κατηγορία των R5.
Το αυτοκίνητο έρχεται από το εξωτερικό με τους εφτά μηχανικούς του σε ένα υπερσύγχρονο motorhome. Σε αυτή την προσπάθεια αρωγοί – χορηγοί του Σ. Τσολακίδη είναι η Γερμανική εταιρεία
Φίλτρων Βιομηχανικών εφαρμογών KSI, η μεγαλύτερη εταιρεία εμπορίας και συντήρησης αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια Ελληνικός Αέρας ΑΒΕΕ, τα απορρυπαντικά νέας γενιάς Mister-Fast, τα λιπαντικά Traffic και η Ελληνική αντιπροσωπεία KOSMOCAR, και χορηγοί επικοινωνίας το πολύ γνωστό web site :zougla.gr.
Η Kosmocar βοήθησε με την ανεύρεση σε συνεργασία με την Skoda Motorsport να βρεθεί η καταλληλότερη ομάδα και φυσικά παραχώρησε ένα ολοκαίνουργιο Skoda Octavia 1.4 Turbo για τις αναγνωρίσεις στον Σ. Τσολακίδη και τον συνοδηγό του Χάρη Δήμο.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες, στον ΑΟΘ και να παρακινήσουμε τον κόσμο να βρεθεί στο βουνό για να θαυμάσει αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας όπως είναι τα 2 Skoda Fabia R5, που αγωνίζονται. Μην ξεχνάμε πως για πρώτη φορά θα τρέξει σε Ελληνικό αγώνα και η Ελληνίδα Fabia R5 του Δ.Τζαμπάζη με συνοδηγό τον Γ. Πολυζώη. "The Greek Fabia R5" 'όπως την γνωρίζουν και την φωνάζουν στην Skoda Motorsport, και στους αγώνες στο εξωτερικό όπου έχει συμμετάσχει. 
Το Skoda Fabia R5, επιλέχθηκε σαν την καλύτερη δυνατή επιλογή και έχει με τα εξής χαρακτηριστικά:
Σκάφος αυτοκινήτου 3 ης γενιάς με μετατροπή για να υποδεχθεί το σύστημα τετρακίνησης
Κυβισμός 1620 cm3
Ιπποδύναμη 280 hp
Ροπή 420 Nm
Κίνηση 4 Χ 4
Κιβώτιο 5 ταχ. Σειριακό
Διαφορικά Μηχανικά εμπρός και πίσω
Γόνατα McPherson Εμπρός και πίσω
Φρένα 355mm εμπρός
Ζάντες 8 Χ 18”
Ρεζερβουάρ 82,5lt
Βάρος 1230 kg (min)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate