Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤRT FABIA R5 TZAMPAZIS RACING TEAM


Στις 17-18 Ιουνίου διεξάγεται το Rally Della Marca στην γειτονική Ιταλία. Είναι ο πρώτος αγώνας του 2016 που θα τρέξει το ελληνικό Fabia R5 του Διαμαντή Τζαμπάζη με συνοδηγό πάντα τον Χρήστο Κουζιώνη.
Το πλήρωμα θα πάει στην Ιταλία την προσεχή Τετάρτη, και από την Πέμπτη αρχίζουν οι αναγνωρίσεις. Την Παρασκευή έχει shake down και μια super ειδική νυχτερινή 2,5 χιλιομέτρων.
O αγώνας είναι πρωταθληματικός, και
συγκεντρώνει πολλές συμμετοχές κορυφαίων πληρωμάτων. Χαρακτηριστικό είναι πως θα συμμετέχουν περίπου 10 αυτοκίνητα WRC και 7-8 κατηγορίας R5.
 Στο Rally Della Marca θα συμμετέχουν για πρώτη φορά και στόχος της ομάδας είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση, εκπροσωπώντας την χώρα μας. Σίγουρα θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά και για να αποκτήσουν εμπειρίες με το υπερόπλο της Skoda Motorsport, μιας και θα κάνουν δύο αγώνες στην Ιταλία και μετά έρχονται οι δύο αγώνες του WRC, Γερμανία στα τέλη Αυγούστου και Οκτώβρη στην Ισπανία. Πάνω απ΄όλα σημασία έχει να το διασκεδάσουν και να το ευχαριστηθούν. Και μόνο που η ελληνική fabia R5 θα τρέξει στο εξωτερικό και θα συμμετέχει σε δύο αγώνες WRC είναι μεγάλη τιμή, και ιδιαίτερη χαρά που θα σταθεί δίπλα στα μεγάλα ονόματα και αγωνιστικά αυτοκίνητα του παγκόσμιου πρωταθλήματος.
Η ομάδα μετά την προετοιμασία και τις δοκιμές που έκανε και στην Ελλάδα, είναι άριστα οργανωμένη. Το αυτοκίνητο δοκιμάστηκε και προετοιμάστηκε από την Αuto Μηχανική (Ισαϊδης Τάσος) και τον Λάμπρο Κύρκο. Στους τέσσερις αγώνες, τους δύο της Ιταλίας και τους δύο του WRC το service της Fabia R5 έχει αναλάβει η Race Art, γνωστή για την συνεργασία της με την Skoda Ελβετίας στον αγωνιστικό τομέα, με μακρά εμπειρία στα fabia S2000 και Fabia R5. 
Tο πλήρωμα έχει βρει τους ρυθμούς του και εξοικειώνεται όλο και περισσότερο με το Fabia R5. Κάθε χιλιόμετρο που περνά το αυτοκίνητο γίνεται παιχνίδι στα χέρια του Διαμαντή, με co driver τον Χρήστο.
Ωστόσο η ψυχή της ομάδας είναι η team manager Σοφία Τιμοθέου, η οποία φροντίζει για όλες τις οργανωτικές λεπτομέρειες της ομάδας, γιατί μην ξεχνάμε πως η σωστή οργάνωση κρίνεται ακόμα και στις λεπτομέρειες, και η Σοφία έχει δέσει όλο το team με ένα τρόπο μοναδικό, και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία, καλό τερματισμό και καλή διασκέδαση !!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate