Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

ΤΙΤΑΝΙΑ ΜΑΧΗ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ - TARABUS ΜΕ ΤΑ FABIA R5


Tιτάνια μάχη ανάμεσα στον Λάμπρο Αθανάσουλα και τον Tarabus για την τρίτη θέση. και οι δύο τρέχουν με Skoda Fabia R5. Ωστόσο όπως είπαμε από την πρώτη στιγμή η μάχη ανάμεσα στα Fabia θα είναι σκληρή.
Την πρώτη μέρα οι Λάμπρος Αθανάσουλας & Ηλίας Παναγιωτούνης είναι 4οι γενικής και ο Tarabus 3oς.
Η έκπληξη ήρθε από τους Λετονούς
R.SIRMACIS  & .SIMINS της Skoda Baltic Motorsport,οι οποίοι είναι δεύτεροι γενικής κατάταξης. Πριν λίγο μιλήσαμε με τον co driner Artūrs Šimins
 και δήλωσε κατενθουσιασμένος.

Ο Λάμπρος και ο Ηλίας βρέθηκαν το πρωί 3οι γενικής κατάταξης, όμως μετά την 2η ειδική της Άμφισσας ο Λάμπρος είχε μεγάλη φθορά στα λάστιχα κάτι το οποίο φάνηκε και στο παλαιοχώρι, και έχασε δευτερόλεπτα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα pireli θα τα βγάλουν πέρα στην αυριανή και πιο κρίσιμη μέρα του αγώνα.
Ο Λάμπρος δήλωσε: «Επιστρέφουμε στο Σέρβις Παρκ 4οι γενικής! Χάσαμε χρόνο λόγω υπερβολικής φθοράς των ελαστικών μας. Ο αγώνας είναι σκληρός και έχει πολύ δρόμο ακόμα. Θα παλέψουμε αύριο για μια θέση στο βάθρο!»
Η μάχη με τον Tarabus θα είναι μεγάλη καθώς και οι δύο παλεύουν για την τρίτη θέση. Ωστόσο η Fabia R5 της Lascaris Foundation είναι καινούργια, δεν είναι ταλαιπωρημένη και έχει τα καινούργια set up, ακόμα και αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την διαφορά. Ευχόμαστε αύριο να πάνε όλα καλά !!!
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate