Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΟΣ 2οι ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΗΣ SEAJETS RALLY ACROPOLIS 2016


Το φετινό Ακρόπολις έφτασε στο τέλος του. Ως Έλληνες είμαστε υπερήφανοι για τον Λάμπρο Αθανάσουλα και τον Ηλία Παναγιωτούνη, που έφεραν την γαλανόλευκη Fabia R5 της Lascaris Foundation Team Greece στην 2η θέση της γενικής κατάταξης. Η Ελληνική σημαία κυματίζει ξανά στον ιστό, μία θέση πιο ψηλά από το περσινό Ακρόπολις.

Πρώτοι ήρθαν οι Λετονοί Ralfs Sirmacis & Artūrs Šimins με Skoda fabia R5 της Skoda baltic motorsport (Sports Racing Technologies), και τρίτοι οι τσέχοι Tarabus&Trunkát και αυτοί με Skoda fabia R5.
To πλήρωμα της lascaris Foundaton Team Greece χθες βρέθηκε στην 4η θέση, λόγω φθοράς των ελαστικών και από λανθασμένη επιλογή ρύθμισης της ανάρτησης της fabia αλλά σήμερα, μάζεψε την διαφορά και κυριολεκτικά απογείωσαν την Fabia. Χαρακτηριστικό είναι πως είχαν διαφορά από τον πρώτο μόλις 0,1 sec.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του skodaclub.com.gr και τους ανταποκριτές όλους μας, που ήταν διασκορπισμένοι στις ειδικές διαδρομές., και στο Service park και μας έδιναν άμεση πληροφόρηση.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate