Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η FABIA R5 ΤΗΣ LASCARIS FOUNDATION TEAM GREECE


Πανέτοιμη είναι η Fabia R5 του Λάμπρου και του Ηλία, και το πλήρωμα είναι ενθουσιασμένο με το αυτοκίνητο. Η Fabia R5 είναι ολοκαίνουργια, είναι ο πρώτος της αγώνας που θα τρέξει και έχει τα set up του 2016. Δηλαδή μηχανικές και ηλεκτρονικές αναβαθμίσεις της Skoda Motorsport  τελευταίας γενιάς. ;Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο και αυτό βοηθάει σε έναν αγώνα. Από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα των δοκιμών, με τις υποδείξεις του Λάμπρου, το
αυτοκίνητο ρυθμίστηκε όπως το ήθελε από τους τεχνικούς της Motorsport Italia. Χθές το πλήρωμα και η ομάδα ανέβηκαν στην Λαμία για τις αναγνωριστικές δοκιμές, το ίδιο θα γίνει και σήμερα.
«Οι σημερινές ειδικές (Ελευθεροχώρι, Ρεγγίνι, Ελάτεια) παρ όλη την βροχή είναι σε άριστη κατάσταση, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα! Ελπίζουμε να συμβαίνει το ίδιο και με τις αυριανές!»
Με τον Ηλία Παναγιωτούνη στο δεξί μπάκετ, να κρατά σημειώσεις και να κάνει τα «κόλπα» του, και με πολύ διάβασμα και προσήλωση στον στόχο η ομάδα της Lascaris Foundation Team Greece μας γεμίζει ελπίδες. καλή συνέχει στην προετοιμασία !!!






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate