Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΡΑΛΛΥ ΑΤΤΙΚΟ 2016 - FABIA S2000 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΝΟΜΙΚΟΣ - ΠΑΤΡΙΚΟΥΣΗΣ 


Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το απόγευμα η Πανηγυρική Εκκίνηση του 26ου Αττικού Ράλλυ Σπριντ στο Μαραθώνα, παρουσία του Δημάρχου Mαραθώνα Ηλία Ψινάκη  και πλήθους κόσμου. 43 πληρώματα θα εκκινήσουν το πρωί του Σαββάτου, με την πρώτη από τις τρεις ειδικές να είναι προγραμματισμένη για τις 09.03. Στις 07.30 κλείνει ο δρόμος για τους θεατές.

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση τους κάνουν οι Γιάννης Νομικός- Μιχάλης Πατρικούσης με το Skoda Fabia S2000. Ναι σωστά καταλάβατε, είναι η γνήσια Fabia S2000 του Esapekka Lappi, η τελευταία S2000 που βγήκε από το εργοστάσιο της Skoda Motorsport, και με αυτήν έτρεξε ο Esapekka Lappi στο τελευταίο Acropolis που συμμετείχε η εργοστασιακή Skoda Motorsport.
Είναι ιδιαίτερη χαρά για όλους εμάς τους Fan της Skoda και του Skodaclub.com.gr να έχουμε ένα τέτοιο απόκτημα στην Ελλάδα, και πόσο μάλιστα όταν στα μπροστινά φτερά έχει τα αυτοκόλλητα του skodaclub.com.gr. 
Να ευχηθούμε σε όλα τα πληρώματα καλή επιτυχία, να απολαύσουν τον αγώνα, πάνω από όλα να περάσουν καλά και να δώσουν πολύ θέαμα στους εκατοντάδες θεατές που θα δώσουν το παρών !!! 


















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate