Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

3η ΜΕΡΑ ΣΤΑΘΕΡΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ-ΖΑΚΧΑΙΟΣ WRC2 MONTE CARLO 

H 3η μέρα τελείωσε, και επιβεβαιώθηκε η σκληρότητα του Ράλλυ MONTE CARLO, καθώς και οι παγίδες που κρύβει το χιόνι, αλλάζοντας από στιγμή σε στιγμή τα δεδομένα των ειδικών διαδρομών. Οι δικοί μας Λάμπρος και Νίκος, με τα μυαλά μέσα στο στο κεφάλι, και προσηλωμένοι στο στόχο αποφεύγουν τις "τρέλες" και στόχος είναι ο τερματισμός και μια καλή θέση στην γενική κατάταξη της κατηγορίας.
Ο Λάμπρος Αθανασούλας δήλωσε: 

"Η τρίτη και μεγαλύτερη ημέρα του αγώνα έφτασε αισίως στο τέλος της. Όπως κάθε μέρα του Μόντε Καρλο για εμάς είχε ανάμεικτα συναισθήματα. Στο πρώτο loop των ειδικών κάναμε λάθος επιλογή ελαστικών με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθόλου εμπιστοσύνη στην πρόσφυση του αυτοκινήτου και να μην ευχαριστηθούμε καθόλου την οδήγηση μας. Στο δεύτερο η επιλογή μας ήταν σωστή και παρόλο ότι είχαμε από ένα τετακε σε κάθε ειδική διαδρομή κατεβάσαμε αρκετά τους χρόνους μας αλλά και ευχαριστήθηκαμε οδήγηση. Στην τελευταία ειδική η επιλογή μας ήταν πολύ συντηρητική, αφού βγήκαμε με χειμερινά ελαστικά αντί για super soft, οπότε και "ταξιδέψαμε" με ασφάλεια στον τερματισμό. Με τα 4/5 του αγώνα να έχουν ολοκληρωθεί και το Service Park να έχει μεταφερθεί στο κοσμοπολίτικο λιμάνι του Μόντε Κάρλο η σκέψη μας είναι καρφωμένη στον στόχο μας ο οποίος δεν είναι άλλος από έναν ασφαλή τερματισμό! Προχωράμε!" 
Μέχρι στιγμής το Ελληνικό πλήρωμα με την fabia R5 είναι στην 8η θέση της κατηγορίας WRC2 και 25η της γενικής κατάταξης.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate