Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΜΕ ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΡΑΛΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ



Το ράλι Πορτογαλίας, ο χωμάτινος αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 12 - 14 Απριλίου,όπου εκεί  θα δεύμε τα "μικρά όπλα" Skoda Fabia Super 2000s σε δράση.
O Sepp Wiegand & Frank Christian, οι σημερινοί ηγέτες της WRC2, είναι πρόθυμοι να κερδίσουν λίγα περισσότερα σημεία, το ίδιο και ιι Esapekka Lappi & Janne Ferm, που είναι το εργοστάσιο
πλήρωμα της Skoda.
Ο Esapekka Lappi ήταν άτυχος στο ντεμπούτο του στο Μόντε Κάρλο και τώρα προσβλέπει σε μεγάλο βαθμό την δεύτερη εμφάνισή του στο φετινό WRC-2. "Δεν μπορούμε να περιμένουμε στην γραμμή εκκίνησης, το διάλειμμα μετά το ράλι του Μόντε Κάρλο ήταν μεγάλο. Μου αρέσει το χώμα, αλλά ποτέ δεν έχω κάνει χωμάτινο αγώνα παρόμοιο με αυτό της Πορτογαλίας. Είναι μια πρόκληση, κυρίως όσον αφορά την πρόσφυση, και την σκόνη. Θέλουμε να δείξουμε τη δύναμή μας".
Μετά το χιόνι και τον πάγο στο Μόντε Κάρλο και τη Σουηδία, τα πληρώματα θα περάσουν τρεις δύσκολες μέρες για χωμάτινες ειδικές διαδρομές στην περιοχή του Algarve - από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, ένα σύνολο από 387 ειδικές στάδιο χιλιόμετρα, 15 ειδικές διαδρομές και 1.253 συνδέσμων χιλιόμετρα.

δελτίο τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate