Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΑΡΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ


Έτοιμη και αυτή την χρονιά η Skoda Motorsport θα συμμετέχει στο τρίτο φετινό Event στα κανάρια νησιά, θέλοντας να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο.

Στο Rally των Κανάριων νήσων θα δούμε τους Jan Kopecky & Pavel Dresler να κάνουν την
δεύτερη εμφάνισή τους στο ERC το 2013. Το εργοστασιακό πλήρωμα κέρδισε με το άνοιγμα της εκδήλωσης, το ράλι Jänner στην Αυστρία.Η SKODA έχει σπουδαίες αναμνήσεις από τις τρεις τελευταίες σεζόν - από τους εργοστασιακούς οδηγούς και από το  Skoda Fabia S2000 το οποίο κερδίζει τον αγώνα για τρία συνεχόμενα έτη.
Ο  Jan Kopecky προσβλέπει στο αγαπημένο του ράλι-
"Τα Κανάρια" είναι ένα από τις πιο αγαπημένες μας εκδηλώσεις.Η SKODA έχει κερδίσει τρεις φορές στη σειρά, τα τελευταία τρία χρόνια, και το όνομά μου συνδέεται με δύο από αυτές τις νίκες - τώρα θέλουμε να συνεχιστεί η επιτυχία. Οι ειδικές διαδρομές είναι εξαιρετικές, με τέλεια πρόσφυση στην άσφαλτο. Φιλοδοξία μας είναι να παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις και πάλι ".
Πέρυσι Kopecky & Dresler κέρδισε στα Κανάρια Νησιά εκδήλωση μετά από κόντρα με τους Mikkelsen & Ola Floene σε μια συναρπαστική μάχη που παρέμεινε μέχρι την τελευταία ειδική διαδρομή. 

 Το Rally Islas Canarias θα προσφέρει 14 ειδικές διαδρομές (246 ειδικών σταδίων χιλιόμετρα), και ο νικητής θα γίνει γνωστό το Σάββατο αργά το απόγευμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate