Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ !!! ΤΟ ACROPOLIS ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ WRC 9 - 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ !!!ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !!! Δεν είναι αστείο, δεν μας κάνουν φάρσα !!! Τα κατάφεραν ! Μπράβο σε όλους και στον καθένα που συνέβαλε στην μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια, για να ξαναγυρίσει το Ακρόπολις ξανά στο παγκόσμιο καλεντάρι. 9 με 12 Σεπτεμβρίου 2021 όλοι στα βουνά !!!

Η σοβαρή προσπάθεια ξεκίνησε πριν αρκετό καιρό με την υποστήριξη του Πρωθυπουργού, και επικεφαλής τον υφυπουργό κ.Αυγενάκη να δίνει μεγάλη και σοβαρή μάχη, έχοντας στο πλευρό του τον πολύ σοβαρό Τάκη Πουρναράκη. Στην αρχή μπήκαμε ως αναπληρωματικός αγώνας, αλλά τελικά λόγο της πανδημίας, το Ακρόπολις και η χώρα μας ειναι επίσημα πλεόν 9 με 12 Σεπτεμβρίου 2021 όλα τα φώτα του παγκόσμιου motorsport θα οέσουν στην Ελλάδα μας, με όλες τις εργοστασιακές ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα να δίνουν το παρόν, δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο και χιλιάδες θεατές !

Κύριοι από όλους εμάς, τα μέλη, τους φίλους την ομάδα διαχείρισης του Skoda club θερμά συγχαρητήρια, μας κάνατε περήφανους και μας δώσατε απίστευτη χαρά !

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate