Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΕΠΕΣΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ 2019


Ήταν που ήταν οι αγώνες του μηχανοκίνητου στα μαύρα τους τα χάλια, τώρα άρχισαν και τα όργανα. Σύμφωνα με άρθρο του έγκριτου Βασίλη Σαρημπαλίδη σκηνές απείρου κάλους εξελίχθηκαν στο Εαρινό Ράλλυ 2019, και επιμελώς προσπάθησαν να αποκρύψουν κάποιοι «έγκριτοι» του Motorsport. Το γιατί προσπάθησαν να το αποκρύψουν είναι μεμπτό, γιατί η επιλεκτική δημοσιογραφία πρέπει να σταματήσει, αλλιώς κάποιοι να μην αρθρώνουν λόγο και άποψη για το καλό του Motorsport.


Το συμβάν: O εκτελών χρέη παρατηρητή ήταν και πρόεδρος αγωνοδικών. Η απόφαση να ρίξουν ποινή σε αγωνιστικό πλήρωμα επειδή έφερε διαφορετική πολλαπλή εισαγωγής από την προβλεπόμενη που αναφέρει ο κανονισμός άναψε τα... αίματα, μετά τη λήξη του αγώνα.

Βρισιές και χειροδικία

Αρχικά ο συνοδηγός απευθύνθηκε με έντονο ύφος σε αγωνοδική λέγοντας χαρακτηριστικά: «βρε μ...σμένο τι αποφάσεις είναι αυτές που παίρνετε;» για να ακολουθήσει και αντίστοιχη του εκτελών χρέη παρατηρητή ήταν και πρόεδρος αγωνοδικών που ακολουθούσε. Ο τελευταίος απάντησε στις προσβλητικές εκφράσεις με αποτέλεσμα να εκνευριστεί ο συνοδηγός και να του επιτεθεί με μπουνιές. Οι παρευρισκόμενοι χώρισαν τους δύο άντρες και ο πρόεδρος των αγωνοδικών πρόλαβε να μπει στο αυτοκίνητό του και να αποχωρήσει.

Τα πρόσωπα:

Εντύπωση μας κάνει πως ο πολύ έμπειρος συνοδηγός «φόρτωσε» και εκνευρίστηκε τόσο πολύ ώστε να βγει εκτός εαυτού. Μάλιστα ο εν λόγο συνοδηγός είναι από τους παλιούς και έχει τρέξει με πάρα πολύ μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Motorsport, και έχει πολλά γαλόνια εμπειρίας και σίγουρα έχουν δει πολλά τα μάτια του τόσα χρόνια. Δεν βγαίνει εκτός εαυτού στα καλά καθούμενα ένας τόσο έμπειρος συνδηγός...

Ο εκτελών χρέη παρατηρητή ήταν και πρόεδρος αγωνοδικών στο Εαρινό Ράλι 2019, λίγο πολύ «γνωστός» σε εμάς στο Skoda Club από το Καλοκαίρι του 2018 με τις «απόρρητες» δοκιμές της Skoda Motorsport που μόνο απόρρητες δεν ήταν, αναγκάζοντας την εργοστασιακή Skoda Motorsport να ζητήσει συγγνώμη στο Skoda Club Greece για θέματα που αφορούν τα μέλη μας, και προκαλωντας αναστάτωση για τις διαρροές διότi τότε το νέο Fabia R5 ήταν πρωτότυπο. Μάλιστα όπως μας αποκάλυψε η ίδια η Skoda Motorsport κάποιος Έλληνας φωτογράφος πήγε να τους πουλήσει φωτογραφίες από τις απόρρητες δοκιμές με το πρωτότυπο R5 τότε !!! Φαντάζεστε τι έγινε στα κεντρικά της Skoda Motorsport και όχι μόνο με το θέμα των διαρροών...Τα έχουμε δημοσιεύσει, τα ξέρετε...

Αγωνοδίκες...αποφάσεις και συμπεριφορές

Για το θέμα με το βολάν του Πάρι Τασιόπουλου λίγο πολύ όλοι ξέρετε τι είχε γίνει τότε. Στο περσινό ράλι Ακρόπολις όσοι θυμάστε μετά το τέλος του αγώνα το fabia R5 του Θέμη Χαλκιά, το οποίο ήταν νοικιασμένο από το εξωτερικό βρέθηκε με μια ταπωμένη βαλβίδα στο ρεζερβουάρ, και ο αγωνιζόμενος ακυρώθηκε, μετά από μια ακατανόητη απόφαση των αγωνωδικών. Ποτέ κανείς δεν απάντησε στο απλό ερώτημα - Αφού το αμάξι πέρασε από τεχνικό έλεγχο γιατί δεν το είδατε τότε ? Αφού η ταπωμένη βαλβίδα δεν έχει καμία σχέση με την απόδοση του οχήματος γιατί ακυρώθηκε ο αγωνιζόμενος ο οποίος δεν έφερε καμία ευθύνη για το όχημα μιας και το Service ? Ακόμα περιμενουμε απαντήση...Και φυσικά μην ξεχνάμε πως κάποιοι φέτος ψήφισαν να μην τρέξει το νέο αγωνιστικό του Θέμη Χαλκιά το οποίο είδαμε φέτος στην έκθεση αυτοκινήτου, το οποίο κόστισε πολλά χρήματα !!!
Τώρα το συμβάν στο Εαρινό Ράλι. Ρωτάμε κάτι πολύ απλό. Αφού τα οχήματα περνάνε τεχνικό έλεγχο, γιατί μετά το τέλος λέτε περί κανονισμών, αποφάσεων κτλ ? ( δεν λέμε για την περίπτωση που κάποιος έχει κάνει μαϊμουδιά στο όχημα, εκεί δεν το συζητάμε). Δεν είναι δυνατόν να περνάνε ελέγχους και στο τέλος να θυμόύντε κάποιοι το μακρύ τους και το κοντό τους...

Καταδικάζουμε κάθε είδους βία. Κάποιοι να μην κάνουν «κατάχρηση εξουσίας» και να μην έχουν εριστική συμπεριφορά, τόσο για το καλό του Motorsport όσο και για να μην γίνονται τέτοιοι τσακωμοί. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι αγώνες του μηχανοκίνητου ψυχοραγούν. Μην δίνετε την χαριστική βολή. Φέρεται πλήρη και ακέραια την ευθύνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate