Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

ΝΤΡΟΠΗ: ΕΙΡΩΝΕΙΑ &ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ WRC TROPHY 2017 - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟ WRC & ERC ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ


Η χρονιά φτάνει στο τέλος της, και η εκπομπή του Στράτου έκανε ανασκόπηση της χρονιάς, με έναν καλεσμένο, γνωστό σε μερικούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.... Για εμάς "γνωστός" από το Καλοκαίρι με εκείνη την περίφημη πατάτα με τις άκρως απόρρητες δοκιμές της Skoda Motorsport στην Ελλάδα, και τις διαρροές, που έγινε ο κακός χαμός στην Blada Boleslav...
Σε κάποια στιγμή της εκπομπής   
( 34ο λεπτό ) κι εφόσον ο καλεσμένος σχολίαζε τα πάντα (οι Έλληνες είμαστε ξερόλες,
κλασσικά), «έπεσε» το όνομα του Ιορδάνη Σερδερίδη στο τραπέζι, και ο εν λόγο καλεσμένος με άκρως απαξιωτικό ύφος άφησε υπαινιγμούς-ειρωνείες, για τον Έλληνα οδηγό, αλλά και έναν αγώνα του WRC που δεν πήγε καλά ο Ιορδάνης.


Ποιος είναι ο Ιορδάνης Σερδερίδης?
WRC Trophy 2017: Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Ιορδάνης Σερδερίδης. Είπατε κάτι ;

Πρέπει να σημειωθεί ότι τρέχει με τα ελληνικά χρώματα στα αγωνιστικά του αυτοκίνητα, και την γαλανόλευκη εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, έχει τρέξει σε ελληνικούς αγώνες και στο παρελθόν. Το 2018 ο Ιορδάνης Σερδερίδης ήρθε στο ράλι Φθιώτιδος, και στο ράλι Ακρόπολις 2018, με Skoda Faba R5 και μάλιστα, έφερε και μπλουζάκια να μοιράσει στον κόσμο. Η αγάπη του για τους Έλληνες δεν περιγράφεται. Το είδαμε κι εμείς στο Ακρόπολις, την συγκίνηση και την χαρά του που έτρεχε πάλι στον εθνικό μας αγώνα, αλλά και την αγάπη που του έχουν οι φίλαθλοι του motorsport.
Αυτοί οι υπαινιγμοί, η ειρωνεία και το απαξιωτικό ύφος είναι ντροπή και αίσχος. Καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές, και τουλάχιστον κάποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Είναι ντροπή να λέγονται τέτοια για τον οδηγό που τρέχει με τα ελληνικά χρώματα, για έναν άνθρωπο που αγαπάνε όλοι οι φίλαθλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που τιμά τη γαλανόλευκη και στην τελική έχει πάρει κι έναν τίτλο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ WRC Trophy 2017. Με πολύ ωραίο και διακριτικό τρόπο, ο παρουσιαστής προσπάθησε να το σώσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Το χειρίστηκε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσε, δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό.
Είμαστε περίεργοι να δούμε κάποιους έγκριτους δημοσιογράφους τι στάση θα κρατήσουν για τα όσα απαξιωτικά-ειρωνικά ειπώθηκαν, άλλα και κάποιους, που έβγαλαν κιόλας μεροκάματο από τον Ιορδάνη. Πλάκα θα έχει. Τώρα να σας δούμε.

Στα υπόλοιπα που ειπώθηκαν για κουλομαρίες, μαύρο χρήμα από οδηγούς κτλ, δεν σχολιάζουμε, πιστεύουμε δε ήθελε να πει κάτι για Έλληνες οδηγούς. Ας δώσει διευκρινήσεις στους ίδιους.

ΔΟΚΙΜΕΣ

Δεν ξέρουμε τι γίνεται στις άλλες εργοστασιακές ομάδες, αλλά όσον αφορά την Skoda Μοtorsport, και τα όσα έγιναν το Καλοκαίρι και είδαν το φως της δημοσιότητας, εμείς ως skodacub.com.gr από την όλη επίσημη επικοινωνία μας με την εργοστασιακή ομάδα και την μητρική Skoda, δεν έχουμε καμία μα καμία επιβεβαίωση για το όνομα του διοργανωτή στην Ελλάδα (!!!)  Αντιθέτως όπως θυμάστε, η Skoda Motorsport και η Skoda - auto «φώναζαν» για τις διαρροές στον τύπο, και για φωτογράφους-δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί, σε ένα άκρως απόρρητο test με ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο, φτάνοντας σε σημείο η Skoda να ζητάει συγγνώμη, και να δίνει εξηγήσεις στο επίσημο Official Fan Club της Ελλάδος; - skodaclub.com.gr. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά από τόσους μήνες ακόμα δεν μάθαμε ποιος φωτογράφος πήγε να πουλήσει φωτογραφίες από το test στην Skoda Motorsport, και έφυγε κλοτσηδόν. (μη μας κρατάτε στο σκοτάδι βρε παιδιά )


ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ....

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι εργοστασιακές ομάδες (όχι οι ιδιωτικές) κανονίζουν το πρόγραμμα, πότε θα πάνε για δοκιμές, σε πια χώρα, σε χώμα ή σε άσφαλτο, τι θέλουν να δοκιμάσουν, να εξελίξουν κτλ, γιατί πολύ απλά η εργοστασιακή ομάδα πληρώνει τους οδηγούς, τους μηχανικούς, τα έξοδα κτλ κτλ...Από πότε οι οδηγοί λένε που και πότε θέλουν να πάνε για δοκιμές οέο ;;;;  Άλλαξε κι αυτό μέσα στο 2018 και δεν το πήραμε χαμπάρι ;;; Θα τσακωθούμε άσχημα με τους οδηγούς της Skoda Motorsport, τους λέμε να έρθουν στην Ελλάδα, και μας λένε ότι αυτά - τις δοκιμές και το πρόγραμμα τα κανονίζει η ομάδα ! Τα παλιόπαιδα μας κοροϊδεύουν !!! Nα πως γίνονται οι παρεξηγήσεις μετά !!!

Leave your myth in Greece...ότι να ναι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ


ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ- ΠΟΛΥ ΕΙΡΩΝΕΙΑ- ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ WRC TROPHY 2017 ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate