Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗΣ: ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ


Την Παρασκευή 1 Ιουνίου ξεκινάει το Ράλλυ Ακρόπολις 2018, και ευτυχώς η έναρξη γίνεται κάτω από τον βράχο της Ακρόπολις. Το μεσημέρι της ίδια μέρας θα γίνει η υπερειδική στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου, στις 15:26 το μεσημέρι.
Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν διαφωνούμε με το εισιτήριο ούτε θέλουμε να κριτικάρουμε τους διοργανωτές. Πρέπει να βγουν και κάποια λειτουργικά έξοδα. Πάρα πολύ σωστά οι
διοργανωτές φρόντισαν να υπάρχει ελεύθερο & δωρεάν parking. Πάρα πολύ σωστά φρόντισαν την πρόσβαση για ΑΜΕΑ. Πάρα πολύ σωστά η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών και για τα ΑΜΕΑ είναι δωρεάν. Όμως δυστυχώς ξεχάσατε τους άνεργους. Όχι δεν είπαμε να τα ισοπεδώσουμε όλα. Τουλάχιστον κάντε κάποια έκπτωση, όπως γίνεται στην έκθεση αυτοκινήτου και σε άλλες εκδηλώσεις/αγώνες. Πλέον στις μέρες μας προτεραιότητα έχει να αγοράσεις ψωμί για την οικογένεια. Κάποιοι συνάνθρωποι μας δεν έχουν 10 & 14 ευρώ για το εισιτήριο, τουλάχιστον μην τους στερείτε το δικαίωμα, έστω και με μειωμένο εισιτήριο να δουν την υπερειδική μετά από τόσα χρόνια. Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως δεν έγινε εσκεμμένα αλλά ήταν παράλειψη πάνω στην πίεση και το άγχος της διοργάνωσης. Υπάρχει χρόνος για να γίνει διόρθωση. Με καλή θέληση όλα γίνονται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate