Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ; ΑΣΑΦΙΕΣ & ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ...


Ύστερα από το σάλο που προκλήθηκε με τους ιδιοκτήτες οχημάτων Skoda (αναγνώστες και μέλη ) και το αναλυτικό άρθρο και την επιχειρηματολογία μας πέρι εγγυήσεων, σήμερα λάβαμε και δεύτερο δελτίο τύπου το οποίο περιπλέκει πιο πολύ τα πράγματα, από τη μία γελάμε κι από την άλλη κατανοούμε όλους όσους διαμαρτύρονται.


Αναρωτιόμαστε τελικά τι γίνεται, ή κάποιος κάνει πλάκα και παραδεχόμαστε ότι είναι χιουμορίστας ή μάλλον δεν ξέρει το καθεστώς των εγγυήσεων της Skoda - auto και του συνιστούμε να διαβάσει το βιβλίο οδηγιών της fabia σελίδες 6 και 7.

Στο πρώτο δελτίο τύπου μεταξύ άλλων ανέφερε «..., αναλαμβάνοντας το κόστος για την τοποθέτηση παράλληλου άγραφου εγκεφάλου στα Skoda Fabia 1.2 TSI του Ενιαίου..»

Στο σημερινό δελτίο τύπου αναφέρει μεταξύ άλλων «...Τα Skoda Fabia 1.2 TSI του Ενιαίου φέτος θα προσφέρουν καλύτερο, πιο αγωνιστικό ήχο, χάρη στις νέες εξατμίσεις που έχουν τοποθετηθεί στα αυτοκίνητα, ενώ θα είναι και πιο δυνατά, καθώς η Kosmocar προσέφερε σε όλους τους αγωνιζόμενους την αναβάθμιση του κινητήρα μέσα προγράμματος που αναμένεται να δώσει περίπου 15 ίππους περισσότερους από τους 115 της εργοστασιακής τιμής....»

Τελικά τι θα έχουν τα Fabia ;;; Παράλληλο άγραφο εγκέφαλο ή πρόγραμμα ;;; Άλλο πράγμα ο παράλληλος εγκέφαλος άλλο πράγμα το πρόγραμμα. Για παράδειγμα..άλλο φρούτο είναι το πορτοκάλι άλλο το μήλο. Πορτοκαλόμηλο δεν υπάρχει.

Στο δια ταύτα, εμμένουμε στην αρχική μας τοποθέτηση, θέλουμε τους κωδικούς ανταλλακτικών (παράλληλου άγραφου εγκέφαλου σύμφωνα με το ΕΤΚΑ, καζανάκι, σινεμπλόκ, κόντρα βάσης). Αν έχει τοποθετηθεί μόνο πρόγραμμα, θέλουμε τιμή με τοποθέτηση στην αντιπροσωπία για να έχουμε κι εμείς εργοστασιακή εγγύηση, και θέλουμε τα καταγεγραμμένα bytes που έχει καταγράψει on line το διαγνωστικό-εργοστάσιο, όχι τίποτα άλλο αλλά μην μας πουν μετά ότι δεν έχουμε εγγύηση στα οχήματα που θα τοποθετηθεί πρόγραμμα. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate