Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ


Ίσως είναι ένα από τα ελάχιστα άρθρα που θα διαβάσετε από εμάς με αυτόν τον τόνο. Εμείς οι θεατές του μηχανοκίνητου έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε κριτική και ήρθε η ώρα να τα ακούσετε. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και παρόλο που βλέπουμε όλοι μας πως η ιστορία δεν τραβάει άλλο επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Εμείς λοιπόν οι θεατές, γιατί υποτίθεται ότι ένα μεγάλο μέρος στηρίζεται
στους θεατές, άλλωστε θέλετε θεατές στους αγώνες, ήρθε η ώρα να σας τα πούμε είτε σας αρέσει είτε όχι, και να κάνουμε δημόσια πρόταση, και εκεί να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.

Το Ακρόπολις το χάσαμε από το WRC το 2013. Γιατί το χάσαμε ; Ποιος την έκανε την μ@λ@κί@ ; Χρωστάμε στην FIA ή όχι ; Έχουμε βραχυκυκλώσει με τόση αρθρογραφία, έχουμε χάσει τη μπάλα με το τι έγινε, ποιος φταίει, ποιος έχει την ευθύνη, και χίλια άλλα δύο που μαντέψτε ;;;;;; ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ !!! Τα έχετε κάνει έτσι αλλιώς ώστε να μην βγάζουμε άκρη και όλοι βγαίνετε λάδι, οπότε ; Όλα μια χαρά ! AΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ WRC !!! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ;;;  Κανείς δεν ζήτησε τουλάχιστον μια συγνώμη από το κοινό του μηχανοκίνητου, κανείς δεν φταίει  ωππ...λάθος...φταίει η μικρή προβολή του αγώνα, το κακό προμοτάρισμα, και χίλιες άλλες δυο ατάκες από την σειρά Δυο ξένοι «ατάκες της Ντένη Μαρκορά» επεισόδιο 61, τις οποίες ίδιες ατάκες ακούσαμε και πέρσι (2017) για το ERC Ακρόπολις που δεν είχε κόσμο. Πάλι δε διαφημίστηκε σωστά, ήταν μικρή η προβολή, κακό προμοτάρισμα και χίλιες άλλες δυο δικαιολογίες με στίχους του αήμνηστου Λουκιανού Κηλαηδόνη από το τραγούδι "Φταίει ο Χοντρός". Συγνώμη αλλά την διαφήμιση και το προμοτάρισμα δεν το κάνουν τα ΜΜΕ ; Ιντερνετικά, έντυπα, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά ; Απορία το έχουμε...Δεν δίνουμε άφεση αμαρτιών σε κανέναν, μνήμη έχουμε, πίσσα και πούπουλα σε όσους έκαναν αυτή την καταστροφή  στον εθνικό μας αγώνα. Βαρεθήκαμε να ακούμε μπουρδολογίες και φιλοσοφικούς στοχασμούς και δήθεν κουλτουριάρικους λόγους και δηθενιές λες και θα ψαρώσουμε με ιμιτασιόν ρητορίες...Τέλος. Σας τα έλεγαν από το 2000 ο αείμνηστος Άρης Σταθάκης, ο Κώστας ο Στεφανής και άλλοι. Χτυπούσαν καμπάνες , ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, οι καιροί είναι χαλεποί...αλλά ποιος τους άκουγε ; Έτσι είναι όταν τα βρίσκεις έτοιμα. Δεν κοιτάξατε να χτίσετε αλλά να γκρεμίσετε. Και εμείς ; οι θεατές και οι εραστές του μηχανοκίνητου ; Τι σας φταίμε κύριοι ; Γιατί εμείς οι νεώτεροι να μην μπορέσουμε να δούμε από κοντά, στην χώρα μας, στον εθνικό μας αγώνα όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου πρωταθλήματος ; τις εργοστασιακές ομάδες ; Δεν ντρέπεστε ; Αυτή είναι η προσφορά σας σε όλους εμάς ; Αυτό μας αφήνετε ως παρακαταθήκη ; Ένα Ακρόπολις ντροπιασμένο, που από το 1973 ήταν ο φόβος και ο τρόμος των οδηγών και εργοστασίων και φιγουράριζε το παγκόσμιο πρωτάθλημα και τώρα σέρνεται στο ERC, και ποιος ξέρει για πόσο ακόμα....Να λέμε κι ευχαριστώ που και φέτος είναι στο ERC !!!
Μάλλον ζείτε σε έναν πλανήτη δικό σας. Πάρτε το χαμπάρι ο κόσμος δεν έχει λεφτά !!! Να σας το κάνουμε τάλιρα λοιπόν. Για να πάει ένα αμάξι από την Αθήνα μέχρι την Λαμία για παράδειγμα, θέλει 100 ευρώ πήγαινε-έλα με βενζίνες και διόδια. Ο λογικός άνθρωπος που παίρνει 500 ευρώ μισθό δεν θα έρθει γιατί θέλει να πάρει ψωμί και γάλα στο παιδί του και κοιτάζει να δει πως θα βγάλει το μήνα. Συνέλθετε επιτέλους. Μόνο ο τοπικός πληθυσμός μπορεί να έρθει που είναι σε διπλανές περιοχές. Άλλα τα ονόματα του ERC άλλο του WRC, και οι νέοι στις τοπικές κοινωνίες λένε - οκ εντάξει, αλλά δεν είναι WRC, τι να πάω να δω ;

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Μην περιμένετε  χορηγίες από εταιρίες...δεν ενδιαφέρει κυρίως τις αντιπροσωπείες το ERC. Δεν είναι Big Event. Καταλάβετε επιτέλους ότι τα εργοστάσια αυτοκινήτων  εκτός από αυτοκίνητα πουλάνε και αγωνιστικά αυτοκίνητα, και είναι κι αυτό ένα προϊόν το οποίο τους φέρνει κέρδος. Με λίγα λόγια τα εργοστάσια πάνε στο WRC, και οι πελάτες με τα δικά τους αγωνιστικά σε αγώνες του ERC και κάτω. Μην έχετε ελπίδες λοιπόν και συγνώμη που σας κατεβάζουμε από το ροζ συννεφάκι.

Να μας πει κάποιος επίσημα ποιος φταίει και το χάσαμε από το WRC. Oι παραδοσιακές εργοστασιακές ομάδες, όπως η Skoda για παράδειγμα στηρίζουν και θέλουν το Ακρόπολις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αυτό αποδεικνύεται, πέρα από τις πηγές μας στο γεγονός ότι η Skoda παραδοσιακά ερχόταν σε όλα τα Ακρόπολις και όταν σταμάτησε να συμμετέχει στο ERC έχει έρθει στη χώρα μας 3 φορές για δοκιμές. Και άλλες εταιρίες βέβαια. Αυτό λέει πολλά.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

Βλέπουμε ότι το έργο δεν τραβάει. Προτείνουμε δημόσια, όλοι μας, μα όλοι μας, με την στήριξη όλων μας να βάλουμε μπροστά έναν Leader, έναν ηγέτη, ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής από όλους στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, από την πολιτεία και από το φίλαθλο κοινό και την ομοσπονδία. Ας προτείνουμε στον κ.Κώστα Καββαθά ή στον κ.Τάσο Ιαβερη να μπουν μπροστά, αρχηγοί σε αυτή την προσπάθεια. Να πάνε στην FIA να δουν τι έχει γίνει, τι χρωστάμε, τι θέλουν, τι μπορεί να γίνει, τι πρέπει να γίνει, και όλοι μας, χωρίς διχόνοια να έρθει το Ακρόπολις πίσω στο Παγκόσμιο.

Η πρόταση - πρόκληση είναι δημόσια. Έχετε το σθένος και το θάρρος παραμερίζοντας το «εγώ» και το «φαίνεσθαι» να ξαναφέρουμε το Ακρόπολις εκεί που του αξίζει ;;;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Οριστικά εκτός WRC το ράλι Ακρόπολις Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate