Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

MONO 27 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ 50ο ΔΕΘ


Το ράλι ΔΕΘ, φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια «ζωής», και θα γίνει το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου. Ο μακροβιότερος αγώνας της χώρας μετά τον ράλι Ακρόπολις, αποτελεί τον 5ο γύρο του κορυφαίου θεσμού στην Ελλάδα και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δυστηχώς το φετινό 50ο ράλι ΔΕΘ θα έχει μόνο 27 συμμετοχές κάτι το οποίο πρέπει να προβληματίσει πάρα πολύ σοβαρά...(θα τα πούμε βέβαια σε μελλοντικό μας άρθρο γιατί πλέον δεν βαράει καμπανάκι αλλά καμπαναριό ολόκληρο)


Τα πληρώματα,  θα απολαύσουν τις υπέροχες ειδικές διαδρομές του Χολομώντα.
Συγκεκριμένα το 50ο Ράλι Δ.Ε.Θ. περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές, δύο το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και τέσσερις την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Την πρώτη ημέρα οι αθλητές πρέπει να περάσουν τεχνικό έλεγχο στη νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ., να εκκινήσουν από το ίδιο σημείο και να καταφέρουν να περάσουν αλώβητοι την ειδική «Λιβάδι-Πετροκέρασα» μήκους 19.70 χλμ. και έναν κλασικό «Χολομώντα» 23.20 χλμ. μέχρι να «δουν» το parc ferme στην κεντρική πλατεία του Πολυγύρου.

Η δεύτερη μέρα ξεκινάει με μια δύσκολη ειδική «Παλαιόχωρα» των 21.02 χλμ. ακολουθούμενοι από δύο «Τσουκαλάδες» των 10.88 χλμ. έκαστος με ενδιάμεσο service και ένα Λιβάδι -power stage των 7.31 χλμ. που θα οδηγήσει τα καταπονημένα πληρώματα και τα αγωνιστικά τους εκεί από όπου ξεκίνησαν την προηγουμένη στην νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ. όπου και ο τερματισμός του αγώνα.

Για τα καλά φαίνεται πως έχει επιστρέψει στο πρωτάθλημα ο Σωκράτης Τσολακίδης με τον Χάρη Δήμο, οι οποίοι θα τρέξουν με Skoda Fabia R5 όπως και στο Ακρόπολις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate