Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΡΤΑΡΙΑ 2017- FABIA KIT CAR- ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ


Ντεμπούτο στην Πορταριά έκανε η ανανεωμένη Fabia Kit Car του Ιορδάνη Κωσταντινίδη. Όλα τα μάτια πάνω της, και πως να μην είναι αφού στα Pits ο κόσμος σταματούσε να δει την πανέμορφη Fabia Kit Car, η οποία είναι μοναδική στην Ελλάδα. Ήρθε για να μείνει στο ελληνικό motorsport και στις αναβάσεις. Στο αγωνιστικό αυτοκίνητο έχει γίνει πολύ προσεκτική δουλεία και το μέχρι στιγμής
αποτέλεσμα δικαιώνει το team. Να σημειώσουμε πως η Fabia Kit Car δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς δεν έχουν έρθει όλα τα καλούδια ακόμα από το εξωτερικό. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε πολλά να δούμε ακόμα !
Μηχανολογικά ο κινητήρας αποδίδει 280 hp προς το παρών, ενώ το ολοκαίνουργιο σασμάν το οποίο ήρθε από γνωστό οίκο βελτίωσης του εξωτερικού, τοποθετήθηκε μόλις την προηγούμενη Τετάρτη αποδείχτηκε άριστη επιλογή., όπως θα δείτε και στο βίντεο. Μιλώντας με το team μας είπαν για τις επόμενες τεχνικές αλλαγές που είναι προγραμματισμένες να γίνουν εμφανισιακά, μηχανολογικά και στο σύστημα της ανάρτησης.
Αγωνιστικά ο Ιορδάνης Κωσταντινίδης κινήθηκε σβέλτα, χωρίς να θέλει να θέλει να φτάσει στα όρια του το αυτοκίνητο. Να σημειωθεί πως δεν είχαν κάνει καθόλου δοκιμές, μιας και καθυστέρησε το σασμάν, και στόχος ήταν ουσιαστικά να δουν πως πηγαίνει η fabia, να δουν αν έχει αδύνατα σημεία, προκειμένου να διορθωθούν και να συνεχιστεί η βελτίωση της Fabia Kit Car.





















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate