Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ WRC Η FABIA R5 THΣ TRT - TZAMPAZIS RACING TEAM


Οι δύο αγώνες στην Ιταλία τελείωσαν, και πλησιάζει η ώρα που θα δούμε την Ελληνίδα Fabia R5 σε δύο αγώνες του WRC. Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για όλους τους Έλληνες που το ελληνικό πλήρωμα και η Ελληνική Fabia R5 θα τρέξει στον ίδιο αγώνα με τα θηρία του παγκόσμιου πρωταθλήματος.


Σύμφωνα και με την επίσημη σελίδα της ŠKODA Motorsport | The official ŠKODA Motorsport website :    *** Greek driver Diamantis Tzampazis will also participate in the German and Spanish WRC rounds in a ŠKODA Fabia R5, as well as two events in Italy. He will be driving for the TRT Racing Team.

διαβαστε εδω - Skoda Customer teams

Σύμφωνα και με το πρόγραμμα της ΤRT TZAMPAZIS RACING TEAM  το Ράλλυ Γερμανίας είναι από τις 18 έως 21 Αυγούστου. Και το Ράλλυ Ισπανίας από τις 13 έως 16 Οκτωβρίου.
Έκδηλη είναι η χαρά του πληρώματος, Διαμαντή Τζαμπάζη - Χρήστου Κουζιώνη, που θα συμμετέχουν σε αγώνες του WRC. Στόχος της ομάδας είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση και ένας καλός τερματισμός. Όλη η ομάδα και το αυτοκίνητο προετοιμάζονται, είναι δυο απαιτητικοί αγώνες και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Εμείς ευχόμαστε σε όλο το team, καλό αγώνα, να το διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφα, γιατί έιναι μια ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία.








    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate