Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΕΠΙΣΗΜΟ: ΣΤΟ WRC Η FABIA R5 TOY ΤΖΑΜΠΑΖΗ



Και επίσημα πλέον ανακοινώθηκε η συμμετοχή του Διαμαντή Τζαμπάζη και του Χρήστου Κουζιώνη στο WRC με την Ελληνική Fabia R5. Μπορεί να το ξέραμε από μέρες αλλά καλύτερα η επίσημη ανακοίνωση.
Η ομάδα θα ονομάζεται TRT, από τα αρχικά Tzampazis Racing Team.
 Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η TRT οι Τζαμπάζης – Κουζιώνης στις 17-18 Ιουνίου θα συμμετέχουν στο Rally Della Marca Trevigiana στην Ιταλία. Ο αγώνας είναι ο 4ος
του Campionato Italiano WRC Έπειτα πάλι στην Ιταλία θα συμμετέχουν στο Rally di Casentino στην Τοσκάνη.
Μετά το από εκεί η ελληνική Fabia R5 των Τζαμπάζη -Κουζιώνη θα πάει σε αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Το ράλι Γερμανίας  και το ράλι Καταλονίας.
Είναι ιδιαίτερη χαρά για όλους τους Έλληνες fan του WRC, του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και φυσικά για όλους εμάς τους Skodaκηδες, ένα ελληνικό Fabia R5 να συμμετέχει στο WRC.
Μετά τις δύο απανωτές εκπλήξεις που έκανε ο Λάμπρος Αθανασούλας στο περσινό και το φετινό Ακρόπολις, τι καλύτερο από την Ελληνική Fabia R5 να συμμετέχει σε αγώνες παγκόσμιας εμβέλειας. Είναι τιμή για όλους τους Έλληνες.
Μην ξεχνάμε πως η Ελληνίδα έρχεται  στην Ελλάδα, και η πρώτη παρουσίαση θα γίνει στο skodaclub.com.gr και τα μέλη του, σε ένα ξεχωριστό Event με κάποια happening...
Να και το teaser βίντεο....



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate