Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

TRT RACING TEAM GREECE


Και όνομα της ομάδας του Διαμαντή Τζαμπάζη με συνοδηγό τον Χρήστο Κουζιώνη: TRT από τα αρχικά Tzampazis Racing Team και φυσικά μιλάμε για την Ελληνική ομάδα, η οποία θα συμμετέχει και σε επιλεγμένους αγώνες στο WRC με την ελληνική Skoda fabia R5. Το πρόγραμμα της ομάδας ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες και έδωσε μεγάλη χαρά στους Έλληνες fan του μηχανοκίνητου αθλητισμού και του WRC. Ναι είναι γεγονός, η ελληνική fabia R5 στο WRC, μαζί με τα υπόλοιπα θηρία του
παγκόσμιου πρωταθλήματος. Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους, και μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον, να βλέπουμε ελληνικές ομάδες στο εξωτερικό και να συμμετέχουν σε μεγάλες διοργανώσεις. Eίναι αυτονόητο ότι έχουν τις ευχές όλων των Ελλήνων fan για αυτή τους την προσπάθεια.
Η ελληνική Fabia R5 έρχεται σε λίγες μέρες στην Ελλάδα για δοκιμές, που αλλού φυσικά στις σκληρές ειδικές του Acropolis. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε από κοντά όπου θα παρουσιαστεί στα μέλη του skodaclub.com.gr.
Θα την δούμε άραγε με τα νέα χρώματα της ομάδας ; Άγνωστο ακόμα...ας αρκεστούμε στις teaser photos που έχει δώσει στη δημοσιότητα η ομάδα. Μετά τις δοκιμές το αυτοκίνητο θα ταξιδέψει στην Ιταλία όπου στις 17/18 Ιουνίου θα τρέξει στο Rally Della Marca, έπειτα στις 15/16 Ιουλίου στο rally di Cassentino. Μετά τους δύο αγώνες  στην Ιταλία η Ελληνική fabia R5 ταξιδεύει στην Γερμανία για το WRC 18-21 Αυγούστου στο ADAC Rally Deutschland και τέλος τον Οκτώβρη 13-16 θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το WRC Rally Racc Catalunya/Rally de Espana.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate