Τρίτη 5 Απριλίου 2016

2 Fabia S2000 στο 7ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου


Το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου θα διεξαχθεί το διήμερο 9-10 Απριλίου, με το αγωνιστικό μέρος να περιλαμβάνει 3 αγωνιστικά περάσματα από την πασίγνωστη ειδική διαδρομή «Μπράλος» που έχει μήκος 11,67 χιλιομέτρων και είναι από τις αγαπημένες διαδρομές πληρωμάτων και θεατών, την Κυριακή 10 Απριλίου. Ο αγώνας προσμετρά σε δύο
ξεχωριστούς θεσμούς ράλλυ, αφού αποτελεί τον 2ο Γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος, όντας παράλληλα ο 2ος Γύρος του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Στο 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου θα συμμετέχουν δύο FABIA S2000, του Γιάννη Νομικού και του Παναγιώτη Καμπύλη.

Η πανέμορφη  fabia S2000 του Εsapekka Lappi πλέον ανήκει στον Γιάννη Νομικό, και με συνοδηγό τον Μιχάλη Πατρικούση θα κάνουν την δεύτερη επίσημη εμφάνιση τους. Αποκλειστικές πληροφορίες μας λένε πως το υπερόπλο της Skoda Motorsport  βρίσκεται σε υπεράριστη κατάσταση. Το πλήρωμα θα κινηθεί σε ήπιους ρυθμούς, θέλοντας όμως να κατεβάσει τους χρόνους. Σίγουρα ένα τέτοιο κόσμημα απαιτεί πολλές ώρες εκμάθησης και δοκιμών. Το μόνο σίγουρο είναι πως πάλι θα προκαλέσει ρίγη συγκίνησης...Την τεχνική επιμέλεια του αυτοκινήτου έχει η Grecotechnica.

Η δεύτερη fabia S2000 που θα συμμετέχει είναι η Fabia του Π.Καμπύλη με συνοδηγό τον Γιάννη Μπελσίδη. Η Fabia S2000 πρόσφατα ολοκλήρωσε την συντήρηση και τις δοκιμές της ( είχαμε αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο μας αναλυτικά) είναι πανέτοιμη για το φετινό πρωτάθλημα. Την τεχνική επιμέλεια του αυτοκινήτου την έχει η Cabilis Perfomance. Να σημειώσουμε πως και οι δύο Fabia S2000 είναι στην κατηγορία C1/S2000.  
Ευχόμαστε σε όλα τα πληρώματα καλή επιτυχία, να περάσουν όμορφα, να ευχαριστηθούν τον αγώνα, καλό τερματισμό σε όλους...και ιδιαίτερα στα αγαπημένα μας Skoda να μας χαρίσουν πολύ θέαμα !







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate