Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΕΤΟΙΜΗ Η FABIA S2000 TOY ΚΑΜΠΥΛΗ


Τελείωσε εδώ και δύο βδομάδες η προετοιμασία της Fabia S2000 Evo II του Π. Καμπύλη, και είναι πανέτοιμη για το φετινό πρωτάθλημα. Η προετοιμασία διήρκεσε δύο μήνες, το αυτοκίνητο λύθηκε σχεδόν ολόκληρο, έγιναν οι απαραίτητες συντηρήσεις, διορθώσεις και βελτιώσεις, και φυσικά οι εξαντλητικές δοκιμές. Στις ασφάλτινες δοκιμές τα πήγε περίφημα και
πλέον είναι πανέτοιμη. Εστιάζοντας στα φρένα και την ανάρτηση, η δυνατή Fabia S2000 αναμένεται φέτος να γράψει πολύ καλούς χρόνους, μιας και μιλάμε για ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά οχήματα της Skoda. Χαρακτηριστικό είναι πως αποδίδει 288 hp στις 8.500 στροφές, και 26,1 κιλά ροπής στις 6.500 στροφές και τρέχει στην κατηγορία S2000 (δίλιτρα).
Στο φετινό πρωτάθλημα θα δούμε την Fabia S2000 σε επιλεκτικούς ασφάλτινους αγώνες, μιας και το αυτοκίνητο δεν συμμετέχει σε χωμάτινους αγώνες, Σίγουρα θα την δούμε στο Ράλι Κένταυρος,  στο Μπράλο, Αχαιό και Φτέρη. Είναι γεγονός πάντως πως ο στόλος των ελληνικών αγωνιστικών αυτοκινήτων ανανεώνεται, δύσκολα μεν, αλλά ανανεώνεται, παρά τις δύσκολες οικονομικές εποχές που διανύουμε, και αυτό είναι πολύ καλό και για τους θεατές αλλά και για το άθλημα. Περιμένουμε να δούμε πολύ θέαμα και φέτος και ειδικά από την Skoda Fabia S2000 !!!











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate