Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ-ΖΑΚΧΑΙΟΣ ΜΕ TO FABIA R5 ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ


Από τις 18 μέχρι τις 24 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το 84ο Rallye Monte-Carlo, με τρεις Έλληνες να δίνουν το παρόν σηκώνοντας την Ελληνική σημαία για μία ακόμη φορά ψηλά.
Με το  νούμερο 47 στις πόρτες θα τρέξουν οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος με το Skoda Fabia R5 όπου θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν την πολύ καλή εμφάνιση του Ράλλυ Ακρόπολις όπου έλαβαν μέρος και
ανέβηκαν στο βάθρο γεμίζοντας μας χαρά και υπερηφάνεια.

Έχοντας σημειώσει αρκετές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια με κορυφαίες το 2006 τερματίζοντας στην πρώτη θέση στο Fiesta Trophy στον αγώνα της Γερμανίας και στην πρώτη θέση της κατηγορίας παραγωγής στο Ραλλυ Ακρόπολις το 2009 με Skoda Fabia S2000, οι Λάμπρος Αθανασούλας Νίκος Ζακχαίος θα λάβουν μέρος στο πρώτο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλλυ (WRC) στο Μόντε Κάρλο στην κατηγορία WRC 2 με ένα Skoda Fabia R5 και βασικό χορηγό την LASCARIS FOUNDATION TEAM GREECE.

Δύσκολος αγώνας:
Ο πιο δύσκολος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, κάνουν την εξέλιξη να μοιάζει σαν σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
Και αυτό διότι το στεγνό οδόστρωμα μπορεί να αλλάξει με βρεγμένο και χιονισμένο.
Αυτή είναι η μαγεία του ράλλυ Μόντε Κάρλο.
Αυτήν την πρόκληση του Μόντε Κάρλο είναι κάτι που δε συναντάς σε κανέναν άλλον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Ο κόσμος, η νύχτα, το χιόνι, το ίδιο το Πριγκιπάτο, οι συμμετοχές, αποτελούν στοιχεία του αγώνα που πρέπει να τα ζήσεις από κοντά είτε σαν θεατής και σαφώς πολύ περισσότερο σαν πλήρωμα.
Καλή επιτυχία λοιπόν στο ελληνικό πλήρωμα και στην Fabia R5 και ευχόμαστε σε όλα τα ελληνικά πληρώματα που θα συμμετέχουν ολόθερμα καλή επιτυχία και καλό τερματισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ACROPOLIS SEAJETS ΕΔΩ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate