Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΕΤΟΙΜΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ FABIA R5


Εδώ και αρκετούς μήνες γνωρίζαμε ότι έχει παραγγελθεί από τον Διαμαντή Τζαμπάζη ένα ολοκαίνουργιο Fabia R5 με σειρά προτεραιότητας τον αριθμό 20. Το αγωνιστικό είναι έτοιμο πλέον και τώρα γίνονται οι τελικές δοκιμές στην έδρα της Skoda Motorsport στην Τσεχία. Στην θέση του οδηγού θα είναι ο Διαμαντής Τζαμπάζης και στο δεξί μπάκετ συνοδηγός ο Χρήστος Κουζιόνης.

Το ντεμπούτο της ελληνικής Fabia R5 θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου στο rally Sperlonga στην Ιταλία, με την τεχνική υποστήριξη της εργοστασιακής Skoda Motorsport, καθώς το αυτοκίνητο θα συμμετέχει και στο Ιταλικό πρωτάθλημα, και στην Ελλάδα αναμένεται να έρθει την νέα χρονιά. Την τεχνική υποστήριξη την έχει αναλάβει η ομάδα του Λεωνίδα Κύρκου.
Σίγουρα ένα τέτοιο αγωνιστικό αυτοκίνητο γεμίζει χαρά όλους τους φανατικούς της Skoda στην Ελλάδα, αλλά και όλους όσους παρακολουθούν το ελληνικό πρωτάθλημα αγώνων όπου το 2016 αναμένεται να είναι ακόμα πιο θεαματικό όταν υπάρχουν τέτοια αγωνιστικά αυτοκίνητα. Εμείς από πλευράς μας να ευχηθούμε καλορίζικο !!!




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate