Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ERC Acropolis 2015

Μετά από συνεχείς επαφές της ΟΜΑΕ με την εταιρεία Eurosport Events, promoter του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Rally της FIA, συμφωνήθηκε να μην καταβληθεί το αντίτιμο του παραβόλου του Ράλλυ Ακρόπολις του 2015, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 250.000 €. Η Eurosport Events δεσμεύτηκε επίσης για
την διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις του 2016 την οποία θα αναλάβει και πάλι η ΟΜΑΕ, με την σύμφωνη γνώμη/έγκριση της FIA.
Στην τελική αυτή απόφαση της Eurosport Events συντέλεσε κατ’ αρχήν η άριστη συνεργασία με την ΟΜΑΕ, η σχέση εμπιστοσύνης που έχει δομηθεί τον τελευταίο χρόνο, η πεποίθηση ότι στο δύσκολο αυτό περιβάλλον μόνο η ΟΜΑΕ έχει τη δυνατότητα να διοργανώσει τον αγώνα και βεβαίως, οι πολιτικές και οικονομικές συνθήκες της χώρας μας.
Το Δ.Σ. της ΟΜΑΕ στην συνεδρίαση της 14/7/2015, ομόφωνα αποφάσισε την τέλεση του αγώνα για το έτος 2015 καθώς επίσης την αποδοχή της πρότασης διεξαγωγής του αγώνα και για το 2016.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι μαζί, Πολιτεία, Ομοσπονδία, Φορείς και Χορηγοί, θα συνεισφέρουμε στην άρτια διοργάνωση του αγώνα, ο οποίος για πολλοστή φορά θα προβάλλει τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο.
Να σημειωθεί ότι το Ράλλυ Ακρόπολις 2014, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία (www.repucom.net) είχε την παρακάτω τηλεοπτική προβολή σαν αθλητικό γεγονός παγκοσμίου ενδιαφέροντος:

•    93 διαφορετικά τηλεοπτικά κανάλια μετέδωσαν τον αγώνα, εκπέμποντας σε 160 χώρες σε όλον τον κόσμο
•    362 διαφορετικές αναμεταδόσεις για μια χρονική περίοδο σχεδόν δύο βδομάδων
•    104 ώρες τηλεοπτικής αναμετάδοσης
•    32.500.000 τηλεθεατές

Σημειώστε επίσης ότι, όπως κάθε χρόνο συμβαίνει στο Ράλλυ Ακρόπολις, έτσι και φέτος, εκτός από τις αγωνιστικές ομάδες που συμμετέχουν στο αγώνα, χιλιάδες θεατές από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναμένεται να επισκεφθούν τις περιοχές διεξαγωγής του αγώνα, και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο χωρίς ιδιαίτερο τουριστικό ενδιαφέρον (9-11 Οκτωβρίου 2015).

 Δελτίο Τύπου ΟΜΑΕ

(πηγή: time2rally.wordpress.com )

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate