Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FABIA


Η Skoda παρουσίασε το νέο αγωνιστικό μοντέλο που θα διαθέσει από τα μέσα του 2015 και μετά στην Έκθεση Αυτοκινήτου, η οποία γίνεται στο Essen της Γερμανίας. Η πλήρης ονομασία της
είναι Skoda Fabia R5 Concept Car. Το νέο αγωνιστικό τροφοδοτείται με τον turbo κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων, ο οποίος συνεργάζεται με το 5τάχητο κιβώτιο ταχυτήτων της τσέχικης εταιρείας. Το συνολικό βάρος είναι 1.230 κιλά, ενώ από τους ιθύνοντες της εταιρείας ανακοινώθηκε πως στην εξέλιξη του συμμετείχαν αρκετοί οδηγοί του WRC,και πρόσφατα έγιναν δοκιμές στο Λουτράκι, στις ειδικές του ράλλυ Ακρόπολις προκειμένου να βελτιωθούν οι όποιες ρυθμίσεις στο νέο αγωνιστικό.
Πιθανότατα να το δούμε στο WRC, αφού αν αποφασίσει η Skoda motorsport φέτος να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, σίγουρα θα είναι με αυτό. Επίσης αναμένεται να βρεθεί και σε άλλες διοργανώσεις του μηχανοκινήτου αθλητισμού, αφού οι άνθρωποι της Skoda προσπαθούν να το διαθέσουν σε προσιτή τιμή για όποιον οδηγό αγώνων θέλει να το αγοράσει μεμονωμένα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate