Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ! 3η ΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


To χωμάτινο ράλλυ Φθιώτιδος 2018 έφτασε στο τέλος του. Πρέπει και αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή οργάνωση της Α.Λ.Α.Λ. και όλων των ανθρώπων που ήταν υπεύθυνοι για τον αγώνα. Ο παγκόσμιος Πρωταθλητής WRC trophy 2017 Ιορδάνης Σερδερίδης και ο συνοδηγός του Frederic Miclotte με την γαλανόλευκη Fabia R5 τερμάτισαν στην 3η θέση της γενικής κατάταξης. Ήταν πρόβα τζενεράλε για τον εθνικό μας αγώνα. Ο Ιορδάνης δεν είχε
δοκιμάσει καθόλου επί Ελληνικού εδάφους (άσφαλτο και χώμα) την fabia R5. Ωστόσο σήμερα στο χώμα βρήκε ρυθμό, έπαιξε με τις ρυθμίσεις της Fabia R5 και είναι έτοιμος για το φετινό ράλλυ Ακρόπολις.

Δηλώσεις Ιορδάνη Σερδερίδη μετά το τέλος των ειδικών:

«Σημειώσαμε τον ταχύτερο χρόνο στη δεύτερη ειδική και ανεβήκαμε στην τρίτη θέση της κατάταξης! Αρχίζω και συνηθίζω το Skoda στο χώμα και είναι καταπληκτικό! Δεν έχω ξαναοδηγήσει τόσο καλά στο χώμα! Στο δεύτερο loop δεν θα έχουμε το μειονέκτημα του "καθαρίσματος" του δρόμου και πιστεύουμε να πάμε ακόμα καλύτερα! Οι ειδικές είναι φανταστικές και ταιριάζουν στο στυλ οδήγησης μου. Είναι μια εξαιρετική προετοιμασία για μένα ενόψει Ακρόπολις.»

«Ολοκληρώσαμε δεύτεροι την 3η ΕΔ του χωμάτινου Ραλλυ Φθιώτιδας και παραμένουμε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης. Πιέσαμε αρκετά και φθείραμε τα ελαστικά μας. Θα προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε σε θέση βάθρου στην τελευταία ειδική του αγώνα!»

«Τερματίσαμε στο χωμάτινο Ράλλυ Φθιώτιδας στην 3η θέση της γενικής! Οι ειδικές διαδρομές ήταν φανταστικές!!! Πιέσαμε στο δεύτερο loop και βελτιώσαμε τις επιδόσεις μας. Συγχαρητήρια στην οργάνωση. Το διασκεδάσαμε αφάνταστα. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα του Ράλλυ Ακρόπολις!»













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Like us on facebook

INSTAGRAM

facebook group

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

TWITTER

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Followers

Translate